Releasedata voor Harold & Kumar 3 en Ted

Twee volwassen komedies hebben zojuist een (Amerikaanse) releasedatum gekregen, dus we hebben in elk geval nu iets meer een indicatie wanneer we de films bij ons kunnen verwachten. Allereerst is er de derde Harold & Kumar-film, getiteld A Very Harold & Kumar Christmas. Dit nieuwe avontuur van de twee bijzondere vrienden moet op 4 november van dit jaar in première gaan. De film krijgt echter stevige concurrentie, aangezien op die datum ook Puss in Boots verschijnt.

Een andere komedie is misschien nog wat specialer, want de film Ted zal namelijk het regiedebuut voor Seth MacFarlane zijn. Inderdaad, de grote man achter Family Guy. Ted moet op 13 juli 2012 in Amerika verschijnen, tegelijk met Ice Age: Continental Drift.

Voor meer informatie over beide films, vind je hieronder een synopsis en link naar de filmpagina.

A Very Harold & Kumar Christmas
Zes jaren zijn voorbij gegaan sinds de avonturen van Harold en Kumar op Guantanamo Bay en ze hebben inmiddels een eigen leventje opgevouwd. Tijdens de feestdagen gaat Kumar op bezoek bij Harold met een mysterieus pakketje in zijn handen, maar tot ieders schrik zorgt Kumar ervoor dat de prachtige kerstboom van Harold’s schoonvader in brand vliegt en volledig wordt verwoest. Aan Harold en Kumar de taak om in New York City de perfecte kerstboom te vinden, terwijl problemen op de loer liggen. De film kent bijrollen van onder andere Neil Patrick Harris, Danny Trejo, Patton Oswalt en vele anderen.

Ted
Van de makers van Family Guy komt een nieuwe komedie: Ted. John (Mark Wahlberg) is een alledaagse inwoner van Boston, die op een dag een grote wens uit zijn kindertijd werkelijkheid ziet worden. Zijn teddybeer Ted (computergeanimeerd, met de stem van Seth MacFarlane) komt tot leven en er ontstaat een hechte vriendschap tussen John en Ted, die tot ver in John’s volwassen jaren duurt. Ted blijkt als volwassen teddybeer echter nogal wat asociale en vulgaire trekjes te krijgen. Dit komt John zeker niet goed uit nu hij de vrouw van zijn dromen, Lori (Mila Kunis) probeert te veroveren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren