DC Universe Online binnenkort ook in de PS Store verkrijgbaar

Sony heeft onlangs laten weten dat DC Universe Online binnenkort ook te downloaden zal zijn in de PlayStation Store. Hoewel het spel nog voor de volle prijs in de winkels ligt, zal de downloadbare uitgave 49,99 kosten. Wanneer dit zal gebeuren is nog niet bekend.

De game bevat daarbij ook een code waarmee je het spel 30 dagen gratis kan spelen. Vervolgens kun je kiezen voor een maand-abonnement van 12,99 euro, een drie maanden-abonnement van 34,99 euro of een abonnement voor een half jaar van 64,99 euro.

  1.   
    Kenneloth's avatar

    Dit is nou niet echt een game waar ik per maand voor zou betalen. Ik bedoel kom op zeg dat is zo ouderwets. Tegenwoordig gaat iedereen over op F2P basis wat dus kennelijk nog meer op leverd als ik EA moet geloven. Dus Blizzard waar wacht je op?

  2.   
    NightWidow's avatar

    Sir Kenneloth schreef, "Dit is nou niet echt een game waar ik per maand voor zou betalen. Ik bedoel kom op zeg dat is zo ouderwets. Tegenwoordig gaat iedereen over op F2P basis wat dus kennelijk nog meer op leverd als ik EA moet geloven. Dus Blizzard waar wacht je op?"

    Ik hoop al een tijdje dat blizzard actie gaat ondernemen op de consoles maar ik betwijfel het. Ik hoop het wel in ieder geval! Wat betreft DC Online vind ik het ook niet echt een game waar ik per maand voor zou betalen, maar het zal de mensen vast goed aanspreken, want het loopt goed.

  3.   
    Kenneloth's avatar

    Ja idd. Maar p2p is best ouderwets. Blizzard moet gewoon ook is op f2p basis overgaan.