The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D zal nieuwe content bevatten

Het blijkt dat de remake van de Nintendo 64-klassieker The Legend of Zelda: Ocarina of Time meer voor ons in petto zal hebben dan we tot nu toe weten, want het spel zal op de Nintendo 3DS namelijk ook volledig nieuwe content bevatten.

Hoofd van Nintendo, Satoru Iwata, heeft in een interview met Shigeru Miyamoto op de officiele 3DS-website deze aankondiging gemaakt, maar deelde ons niet mee wat deze nieuwigheden precies zijn.

“Of course, the Nintendo 3DS version of Ocarina of Time is crammed with interesting things that weren’t in the Nintendo 64 version, but we’ll wait to talk about those.”
Wat wel bekend is over Ocarina of Time 3D is dat het spel speelbaar is in 3D, de interface is verbeterd, er grafisch flink voor vooruitgang is geboekt en dat de Master Quest-versie ook zal worden toegevoegd aan de game.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Beter en beter, topgame 😆

 2.   
  Tadao's avatar

  Ik hoop vooral op geinige easter eggs, met references naar andere dingen van nintendo zoals je bijv. in Majora’s Mask bij die mask handelaar, een mario mask hebt, of een vossen masker, kikker masker en konijnen oren had, star fox referentie . En, vraag je, wat is de master quest precies?

 3.   
  ckerigon's avatar

  Idd wat geinige easter eggs lijkt mij wel vet..
  En gwn zowiezo wat vette side quest..

 4.   
  DGonlag2's avatar

  Tadao schreef, "Ik hoop vooral op geinige easter eggs, met references naar andere dingen van nintendo zoals je bijv. in Majora’s Mask bij die mask handelaar, een mario mask hebt, of een vossen masker, kikker masker en konijnen oren had, star fox referentie . En, vraag je, wat is de master quest precies?"

  Master Quest is het gewone spel, maar dan met moeilijkere dungeons en puzzels. Dus eigenlijk een moeilijke versie van Ocarina of Time.
  Lijkt me wel een vet spel.

 5.   
  Superwasbeer's avatar

  Nieuwe content is zeker een nieuwe minigame ofzo