BioWare werkt aan Dragon Age 2 patch

BioWare is druk bezig met een patch voor Dragon Age II. Er zijn namelijk twee grote bugs in de game ontdekt, zo heeft hoofddesigner Mike Laidlaw bekendgemaakt in een interview.

De eerste bug betreft de PC-versie van de game. Er is namelijk een compatibiliteitsprobleem met DirectX 11, die de game langzaam of schokkerig laat lopen. Een tijdelijke oplossing voor dit probleem is de game draaien op DirectX 9, aldus Laidlaw. Op dit moment werkt BioWare samen met NVIDIA en AMD om ervoor te zorgen dat de patch samen gaat werken met de bijbehorende drivers.

De tweede bug betreft de console-versie van de game. Er hoort een icoontje te zijn voor auto-attack, maar deze wordt niet weergegeven en is zo dus niet te gebruiken. Auto-attack op de consoles is alleen via een omweg aan te zetten.

There’s been a few minor [bugs] and a few technical hiccups on PC. The two biggies that I’m aware of – that we’re looking at aggressively right now – are on PC there seems to be some compatibility issues with DirectX 11. The other biggie and this is one that frankly is a bit of a ‘mare’ – is the consoles have… Unfortunately it’s invisible right now but there is an option for auto-attack to be turned on on the consoles so it plays in the way that Origins did where you’d pick your target and your character would continue to attack.

  1.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Als je een Nvidia kaart hebt dan kun je het spel niet op Very High spelen omdat je dan in de 20 fps komt. Zelfs als je een echte high end pc hebt. Het vreemde is dat ATI kaarten daar geen last van hebben.

    laat die patch maar snel komen. 😡

  2.   
    najreteip's avatar

    H4RDSTYLE schreef, "Als je een Nvidia kaart hebt dan kun je het spel niet op Very High spelen omdat je dan in de 20 fps komt. Zelfs als je een echte high end pc hebt. Het vreemde is dat ATI kaarten daar geen last van hebben.
    laat die patch maar snel komen. 😡 "

    Wel, Bioware zei dat ze nauw samenwerkten met ATI, dus misschien zit daar de reden

  3.   
    Baby's avatar

    Ik heb een echte high-end pc, met ATI videokaart, en toch heb ik schokkerig beeld. Laat die patch maar komen, ik ben blij om te lezen dat eraan wordt gewerkt.

  4.   
    gragon3's avatar

    Ik speel hem op een NVidia kaart, directx11 en hij staat op high.. heb geen problemen zo ver 🙂

  5.   
    H4RDSTYLE's avatar

    ”gragon3″ schreef, "Ik speel hem op een NVidia kaart, directx11 en hij staat op high.. heb geen problemen zo ver :)"

    Goed lezen, Nvidia kaarten hebben problemen als je het op Very High speelt. Op high heb ik gewoon constant 60 fps.