Analist verwacht onthulling Wii 2 tijdens de E3

De mensen van Gamasutra hebben de hand weten te leggen op een verslag van analist Arvind Bhatia, die een stevige uitspraak doet over de E3-plannen van Nintendo. Volgens de analist kunnen we namelijk rekenen op de onthulling van de Wii 2:

“We would not be surprised if Nintendo unveiled the specifications of its next console at E3 in June this year, followed by product introduction early next year.”
Geruchten over een Wii 2 doen al langer de ronde, al liet de grote Nintendo-man Satoru Iwata vorig jaar nog weten dat een Wii 2 nog niet nodig is. Inmiddels zijn we een jaar verder en kan het goed zijn dat Nintendo wel weer behoefte heeft aan een zeer goed verkopende console. Hetzelfde kan volgens analist Bhatia niet gezegd worden over Microsoft en Sony. Hij verwacht toch zeker nog twee à drie jaar geen PlayStation 4 of Xbox 720.

De E3 vindt plaats van 7 tot en met 9 juni, dus rond die periode horen we allicht meer over de plannen van Nintendo.

  1.   
    ikketjuh's avatar

    ik had gelezen dat volgens geruchten de wii 2 een blu-ray speler ging bevatten, de besturing zou zijn als kinect, en dat er een projector in zat gebouwd…
    Als dat waar is, ben ik benieuwd hoeveel dat ding gaat kosten 😛

  2.   
    KSnK's avatar

    Ik heb sowieso nog geen behoefte aan een nieuwe Wii, ik vind m’n huidige Wii wel prima. Daarnaast heb ik ook geen geld om een nieuwe te kopen als er weer nieuwe Zelda’s op uit gaan komen, dus ik hoop dat dit gewoon echt een gerucht is.

  3.   
    killing_'s avatar

    ikketjuh schreef, "ik had gelezen dat volgens geruchten de wii 2 een blu-ray speler ging bevatten, de besturing zou zijn als kinect, en dat er een projector in zat gebouwd…
    Als dat waar is, ben ik benieuwd hoeveel dat ding gaat kosten :P"

    Ik heb het ook gelezen op tweakers ik denk niet dat het waar is.

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    KSnK schreef, "Ik heb sowieso nog geen behoefte aan een nieuwe Wii, ik vind m’n huidige Wii wel prima. Daarnaast heb ik ook geen geld om een nieuwe te kopen als er weer nieuwe Zelda’s op uit gaan komen, dus ik hoop dat dit gewoon echt een gerucht is."

    ik heb nog niet eens behoefte aan de wii 😆 niks persoonlijks hoor maar ik hou er niet van.
    lijkt me wel logisch, ik verwacht dat die dit jaar nog in november uitkomt…