Gerucht: 3D film van Doom op komst

Volgens een gerucht is Universal bezig met een 3D reboot van de gamefilm Doom (2005); de filmstudio zou zelfs al in de eerste fase van de ontwikkeling beland zijn. De aanleiding voor een 3D-verfilming is waarschijnlijk het grote succes van G.I. Joe: Rise of the Cobra, een film die maar liefst 300 miljoen dollar opleverde.

Het first-person perspectief van Doom leent zich uiteraard prima uit voor een 3D-film. Alleen is het nu hopen dat de film geen lage leeftijdsgrens krijgt, zoals bij G.I. Joe wel het geval was om jongere kijkers aan te trekken. Doom is immers geen Doom zonder keihard geweld!

  1.   
    squidgyboy's avatar

    ik vond de vorige film doom ook al erg goed met Dwayne Johnson(aka The Rock)
    de volgende film zal hopelijk ook weer smullen worden 8)

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Inderdaad de film was erg goed. Als je goed oplette zag je ook genoeg terug wat in het spel Doom 3 zat!

    *spoiler*

    Alleen erg jammer van die laaste vecht scene, met John Grimm (karl Urban) vs Sarge aka The rock (Dwayne Johnson) als ik de namen goed heb. 😛 Vond het niet echt bij Doom passen!

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    squidgyboy schreef, "ik vond de vorige film doom ook al erg goed met Dwayne Johnson(aka The Rock)
    de volgende film zal hopelijk ook weer smullen worden 8) "

    Toch kraakte veel mensen de film af. Ik zelf ben geen extreme Doom fan maar ik zag toch best veel vergelijkingen wat je ook in de game terug zag. plus dat stukje met de First person view net als in de game was voor mij het best stukje van de hele film. 🙂

  4.   
    bender's avatar

    lol recht gekopieërt van MN 😛

  5.   
    lassieman's avatar

    ^^lijkt me logisch, of heb jij zin om het te veranderen 😛

  6.   
    meatball's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "

    ”squidgyboy” schreef, "ik vond de vorige film doom ook al erg goed met Dwayne Johnson(aka The Rock)
    de volgende film zal hopelijk ook weer smullen worden 8) "

    Toch kraakte veel mensen de film af. Ik zelf ben geen extreme Doom fan maar ik zag toch best veel vergelijkingen wat je ook in de game terug zag. plus dat stukje met de First person view net als in de game was voor mij het best stukje van de hele film. 🙂 "

    Doom was een film die totaal niet op de game gebaseerd is. In film is het een virus, in de game zijn het demonen. Zit toch redelijk een verschil in. Ik had liever gezien dat het echt als de game wordt, anders is het gewoon een weer aanfluiting.