Gebrek aan Wii-games te wijten aan Pokémon en 3DS, aldus Reggie

Het mag niet onbekend zijn dat de Wii dit jaar vooralsnog een magere bibliotheek aan Nintendo-games biedt, want voorlopig staan enkel The Legend of Zelda: Skyward Sword en een traditionele Kirby-game van het bedrijf op de planning. Volgens Reggie Fils-Aime, hoofd van Nintendo in Amerika, is dit te wijten aan Pokémon Black & White en de 3DS.

Dit wist de beste man tijdens een interview te verklaren, waarin hij tevens vertelde dat er echter wel meer Wii-games in aantocht zijn. Men is momenteel simpelweg te druk bezig zich nu te focussen op nieuwe Wii-titels, maar wellicht mogen we tijdens de E3 verblijd worden met een handjevol nieuwe games. Wellicht zelfs de geruchte Wii 2?

  1.   
    craz's avatar

    Word wel tijd voor een WIII. 😛

  2.   
    Sarge's avatar

    Wat zou een Wii 2 voor vernieuwingen kunnen brengen?? Alle spellen die we hier thuis hebben was ik na een paar uurtjes al helemaal beu en het enige dat nog plezant kan zijn, zijn de sport-games samen met vrienden..

  3.   
    Tadao's avatar

    Sarge schreef, "Wat zou een Wii 2 voor vernieuwingen kunnen brengen?? Alle spellen die we hier thuis hebben was ik na een paar uurtjes al helemaal beu en het enige dat nog plezant kan zijn, zijn de sport-games samen met vrienden.."

    betere synchronisatie/graphics? Die zijn veelgevraagd van wat ik erover hoor

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dit heb helemaal niks met pokemon te maken, Dit komt gewoon omdat er weinig echt goeie exclusieve spellen zijn gekomen op de wii van de ontwikkelaars niks met de wii of 3ds te maken.

    Er zijn meer ontwikkelaars dan nintendo die spellen voor de wii maken.

  5.   
    JonsoN's avatar

    De schuld ligt enkel en alleen bij Nintendo, als zij de Wii gewoon next gen (kracht) waardig hadden gemaakt hadden ze nooit met dit probleem gezeten.
    Dan waren er wel hardcore games uitgekomen, en had dus iedere hardcore gamer baat gehad bij de Wii, ook ontwikkelaars.