Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN ON TOUR: EA Showcase Amsterdam deel 1

Vorige week mochten wij heel veel games checken tijdens de Nederlandse EA Showcase in Amsterdam. Het waren zelfs zoveel games, dat we ook deze EA Showcase in twee delen zullen uitzenden. Marjolein en Peter praten in dit eerste deel over Need for Speed: Shift 2 Unleashed, PGA Tour 12 en Crysis 2.

  1.   
    PsYkOfOoL's avatar

    @ Peter, ik zag dat je op de Driving Force GT speelde, ik heb een vraag, bij need for speed shift (1) vond ik hem niet precies overkomen met het stuur, dus als ik ’t stuur 1 klein tikje geeft dan zie ik dat niet op ’t scherm dat was wel het geval bij gran turismo 5, is dit verandert in shift 2?

    ik speel soms nog tiger woods 11 met de move, het is jammer dat ze serie heel weinig verkoopt

  2.   
    UberProSure's avatar

    Wat een sarcastisch mens, die vrouw, zie haar niet vaak op GN (on tour etc.) je moet wat dieper in het onderwerp gaan en het spel niet zo zien als een object dat je bespreekt waar je geen interesse in toont (vb. Tiger Woods) vond je hier nogal ongeinteresseert/sarcastisch.

    “en dit?” Dat is.. dom. +1 voor peter ;D
    Goed diepe info gekregen hier :), ben niet zo’n fan van Crysis 1, maar 2 spreekt me nu toch wel meer aan 😆

  3.   
    Sa.'s avatar

    Vette GN on tour! Kan niet wachten tot Crysis 2 uitkomt! 😆

  4.   
    Petor's avatar

    PsYkOfOoL schreef, "@ Peter, ik zag dat je op de Driving Force GT speelde, ik heb een vraag, bij need for speed shift (1) vond ik hem niet precies overkomen met het stuur, dus als ik ’t stuur 1 klein tikje geeft dan zie ik dat niet op ’t scherm dat was wel het geval bij gran turismo 5, is dit verandert in shift 2?
    ik speel soms nog tiger woods 11 met de move, het is jammer dat ze serie heel weinig verkoopt"

    Ik vond het stuur op dit moment nog niet geweldig werken met Shift 2. Maar ik vond hem juist iets te precies in dit geval. Klein tikje was al een behoorlijke draai. Maar de game is natuurlijk nog niet af, dus wellicht gaan ze dat nog tweaken.

  5.   
    PsYkOfOoL's avatar

    EA released hopelijk een demo, als ’t perfect werkt dan haal ik hem uiteraard anders vind ik het geen realistische racer, want ik had ook een stuur met forza 3 en dat werkte ook perfect

  6.   
    MaTriX's avatar

    Leuk Tour video weer, Peter zoals gewoonlijk erg goed met veel enthousiasme zoals we van hem gewend zijn alleen Majo moet volgens mij nog wat wennen eraan.

    Crysis 2 zag er enorm vet uit en ben daarom ook zeer benieuwd naar het resultaat zodra die uit is, deel 1 niet gespeeld mede omdat me PC het toen niet aankon.

  7.   
    Hotshot's avatar

    Om te beginnen, Amsterdam is een geweldige stad.
    Eén vraagje heb ik nog wel, was het met Crysis 2 niet zo dat het sprinten heel erg lomp aanvoelde of lijkt dat maar zo?

    @UberProSure Marjolein is niet sarcastisch ze probeert een beetje een serieus beeld van een game te scheppen zodat een GN On Tour niet puur leuk is maar dat er ook een beetje serieus gekeken moet worden zodat wij een goed beeld krijgen van de game.

  8.   
    Dagger_of_Time's avatar

    leuk om naar jullie te kijken, echt talent!

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Crysis 2 is echt geweldig! Het is een goede serie alleen jammer tot Crysis 1 erge hoge systeem eisen had. Dan hadden ze zeker meer fans gehad, want als men over Crysis spreekt, dan denkt meteen iedereen aan een tech demo! Erg zonde, want het is een super spel! Hopelijk denkt nou door de 2de deel iedereen daar iets anders over. 😆

    Iemand al de Cryengine 3 editor gezien, dat ziet er echt vet uit. Kan niet wachten om te gaan klooien! 😀