Nieuwe demo: Dragon Age 2

Dragon Age 2 is het vervolg op Dragon Age: Origins. In dit tweede deel kan je weer je rekenen op een diepgaand en meeslepend verhaal, brute combat en stijlvolle, comic-achtige graphics. Verder zijn de dialoog keuzes verdeeld over drie opties: goed, gemeen en “badass”.

In de demo krijg je de mogelijkheid om de prologue van de game te spelen waarbij je uit drie characters kan kiezen. Spelers zullen ook meer leren over Hawke en om met hun vaardigheden om te gaan zodat ze de ultieme held kunnen worden. Nadat de prologue is uitgespeeld zullen de spelers een nieuwe belangrijke locatie betreden in de wereld van Dragon Age, Kirkwall, waar je vrienden word met Isabela, een romantisch personage in de game die tevens een gevaarlijke smokkelaar is.

Bekijk de demo van Dragon Age 2.

  1.   
    King of Heroes's avatar

    Zeker downloade… 8)

  2.   
    MildBobbySauce's avatar

    ik zal het morgen zelf wel zien als ik hem heb gespeelt. ik verwacht er veel van, en hoop dat dragon age 2 aan die verwachtingen gaat voldoen

  3.   
    Ika Q's avatar

    Heb net gespeeld. En het is zeker een toffe demo. Jammer dat me PC het net niet aan kan op de hoogste setting. Graphics en gameplay zijn in orde. Helaas jammer van soms iets saaie omgeving. Deel 1 helemaal kapot gespeeld, ga ik zeker doen met deel 2. Alleen nog 2 weken wachten. 8)

  4.   
    Koen's avatar

    Ook wel vreemd dat sommige settings niet beschikbaar zijn. Hopelijk loopt het eindresultaat wat vloeiender. Verder voelt de gameplay erg goed aan. Heeft iemand anders zichzelf ook Mike Hawke genoemd? ๐Ÿ™‚

  5.   
    Fox's avatar

    Mike Hawke? Je wil het gewoon dat wij er aan gaan denken he? Aan jou mike hawk. >:P

  6.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Koen schreef, "Ook wel vreemd dat sommige settings niet beschikbaar zijn. Hopelijk loopt het eindresultaat wat vloeiender. Verder voelt de gameplay erg goed aan. Heeft iemand anders zichzelf ook Mike Hawke genoemd? ๐Ÿ™‚ "

    Ja inderdaad soms te vaak laad tijden tussen door wat wel voor hapering kan zorgen.

  7.   
    Aftermath's avatar

    :I wirelless 360 controller werkt niet met dragon age 2 voor de pc.. blijkt dat je er 1 met een draadje moet hebben ๐Ÿ˜•

  8.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Aftermath schreef, ":I wirelless 360 controller werkt niet met dragon age 2 voor de pc.. blijkt dat je er 1 met een draadje moet hebben ๐Ÿ˜• "

    Dat is inderdaad raar. Moeten ze echt dan patchen want heel veel mensen hebben wireless.

  9.   
    JonsoN's avatar

    Ik snap niet dat ik het spel op de hoogste settings met Direct X 11 niet goed kan draaien, want zo goed ziet het spel er nou ook weer niet uit, hopelijk lossen ze dat probleem nog even op, want ik heb niet voor niets mijn PC geupgrade. ๐Ÿ™‚

    Leuke demo trouwens!

  10.   
    RemcoM94's avatar

    wel raar dat een aantal dingen zijn geblokkerd in de demo, maar hij is verder wel vet ๐Ÿ˜€ ga m waarschijnlijk wel kopen.
    En straks ook nog ff demo op ps3 doen

  11.   
    Supercemal's avatar

    Wat raar zeg, net de demo gedownload maar de stemmen werken niet.
    ze praten dus wel maar je hoort het alleen niet.
    Weet iemand hoe dat kan en hoe het op te lossen is?

    Thanks alvast

  12.   
    Jarek's avatar

    Super spel !

  13.   
    Fatal1ty's avatar

    Fanta$y schreef, "Super spel !"

    idd! ziet er mooi uit op max dan he
    ๐Ÿ˜›