Marion Cotillard mogelijk gecast voor The Dark Knight Rises

Na Tom Hardy en Joseph Gordon-Levitt lijkt regisseur Christopher Nolan nog een bekend gezicht uit Inception toe te willen voegen aan de cast van The Dark Knight Rises. Volgens de recente geruchten is Marion Cotillard in beeld voor een rol in de nieuwe Batman-film. De Franse krant Le Figaro meldt namelijk het volgende:

“Marion Cotillard will join the production this summer in Los Angeles, where she will share the bill with Anne Hathaway.”
Vorig jaar leek Cotillard nog een rol in de film af te wijzen, al ging het toen over de rol van Catwoman. De huidige berichten lijken echter aan te sluiten bij de hardnekkige geruchten dat er in The Dark Knight Rises ruimte is voor Talia al Ghul, dochter van Ra’s al Ghul uit Batman Begins.

Vooralsnog is het een gerucht en is het pas zeker als Christopher Nolan het formeel naar buiten brengt. Hij houdt echter wel van werken met bekende gezichten, dus het zou geen vreemde keus zijn als hij nog een gezicht uit de Inception-cast plukt voor The Dark Knight Rises.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren