Dirt 3 nu op Steamworks

In 2013 kondigde Codemasters aan dat Dirt 3 naar Steamworks zou komen voor de multiplayer. Drie maanden geleden zei men dat ze er nog druk mee bezig waren en nu is het dan toch zover.

Every day I have over a hundred notifications on my Steam account, there are threads thousands of comments deep about it and countless Tweets and Facebook messages – while you’d think it would be the kind of thing that would bug the hell out of me, you’d be wrong.
In een post op Steam vertelt Lee Williams, community manager bij Codemasters, dat Dirt 3 nu te spelen is op Steamworks en dat hij dankbaar is voor alle tweets, Facebook-berichten, Steam-notificaties en alle andere manieren waarop hij elke dag werd herinnerd aan wat er nog moest gebeuren.

Om iedereen te laten genieten van de verbeterde multiplayer die Dirt 3 nu biedt is een compleet nieuwe editie in het leven geroepen. De Dirt 3 Complete Edition is nu te vinden op Steam en omvat ook alle DLC. Mensen die Dirt 3 in hun Steam-bibliotheek hadden staan hebben deze er nu onder staan. Mensen met de fysieke versie kunnen hun cd-key invoeren om de nieuwe versie te krijgen en voor mensen die de hele game nog niet hebben wordt het feestje nog eens afgemaakt met 20% korting op de complete game, waardoor deze tot 8 april te koop ik voor 22,39 euro.

 1.   
  gatemaster64's avatar

  had het gisteren gelezen op steam.

  zeer blij dat ze dit doen! 😀

  nu kan ik eindelijk de game samen met een vriend spelen, dit was eerst nog niet mogelijk vanwege dat stomme games for windows live.

  ook nice dat we gratis de complete edition hebben gekregen! 😆

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  Gelijk even geactiveerd 🙂