Lindsay Lohan genoemd voor Superman: Man of Steel

Lindsay Lohan zou volgens de laatste geruchten in de race zijn voor een rol in de nieuwe Superman: Man of Steel van regisseur Zack Snyder. Het gaat hierbij in ieder geval niet om de rol van Lois Lane, zoveel is al bekend. Waarschijnlijker is dat het gaat om Ursa, een kryptonische schurk.

Hoe waar die geruchten ook zouden kunnen zijn, Lohan lijkt haar eigen kansen al vergooid te hebben. Ze staat namelijk op het punt te worden aangeklaagd voor het stelen van een ketting van 2500 dollar in Venetië. Het lijkt onwaarschijnlijk dat het kamp rond Superman: Man of Steel een dergelijk risico gaat nemen door haar alsnog te casten. Nog afgezien van de slechte publiciteit die dat met zich mee zou kunnen brengen.

Hoewel de geruchten zo gek nog niet zijn, Lohan lijkt in het profiel van de rol van Ursa te passen en met de naam die ze de laatste jaren heeft opgebouwd kan ze best door voor de mannen-hatende ijskoningin, lijkt ze haar eigen glazen dus al te hebben ingegooid. Gelukkig maar, of was deze rol haar op het lijf geschreven geweest?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren