Deze Duke Nukem zou nooit verschijnen

We gaan terug naar het jaar 2008. Nog voordat Duke Nukem Forever het levenslicht zag. Er was toen sprake van een andere game binnen de serie genaamd Duke Nukem Begins. Het zou een prequel zijn die het oorspronkelijke verhaal van de man zou vertellen. Ontwikkelaar Janimation kreeg de taak om een “vertical slice” te maken, een video die toont wat de game ongeveer moet worden. Op basis van deze video zouden 3D Realms en Gearbox Software beslissen of de game gemaakt zou worden. Het antwoord werd “nee bedankt”, maar de makers van de video zijn natuurlijk wel trots op het resultaat. Zo trots zelfs, dat ze de video online hebben gedeeld (bedankt VG247!)!

Het geeft een leuk inkijkje in wat de game had kunnen zijn. Een third person shooter met twee wapens die je beiden verschillende kanten op kunt richten. De game kwam niet, daarentegen kwam Duke Nukem Forever, tja

Duke Nukem Begins is nooit verschenen voor de PS3, Xbox 360, pc en Nintendo Wii.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.