PRIJSVRAAG: Win een prachtig True Grit boek

True Grit vertelt een verhaal dat oorspronkelijk als boek van Charles Portis verscheen in 1968 en een jaar later al verfilmd werd. De setting is het ‘Wilde Westen’ tegen het einde van de 19e eeuw. De jonge meid Mattie Ross (Hailee Steinfeld) hoort dat haar vader vermoord en bestolen is door zijn eigen werknemer, Tom Chaney (Josh Brolin). Mattie reist af naar het stadje waar het lichaam van haar vader is, alwaar ze besluit om niet alleen het lichaam veilig te stellen, maar tevens jacht te maken op Chaney om haar vader te wreken.

Als tienermeid heeft ze uiteraard hulp nodig bij deze dodelijke jacht en ze besluit om de meest meedogenloze US Marshal in te huren: Reuben J. “Rooster” Cogburn. Er blijken echter meer mensen baat te hebben bij de vangst van Tom Chaney. De Texas Ranger LaBoeuf (Matt Damon) maakt al tijden jacht op Chaney en heeft ook zijn redenen om deze crimineel in handen te krijgen. En zo gaan drie excentrieke mensen op avontuur en zullen hun wegen elkaar regelmatig kruisen.

In samenwerking met Paramount Pictures mogen we deze keer wat bijzonders weggeven, namelijk een prachtig True Grit boek waar het verhaal van de film op is gebaseerd. Ideaal om je western-verslaving nog wat verder uit te bouwen. Wat je moet doen om kans te maken? Heel simpel:

– Volg MoviesNET op Twitter of Facebook
– Zodra wij een linkje naar dit nieuwsbericht plaatsen, kan je het ReTweeten of op Facebook kiezen voor “Vind ik leuk”.

True Grit is vanaf 10 februari in de bioscoop te zien. Bekijk voor meer informatie ook de officiële website www.truegrit-defilm.nl. Deelnemen aan deze prijsvraag kan tot en met 17 februari 2011. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren