Olivia Wilde als Lois Lane in Superman: Man of Steel?

Na haar rol in TRON: Legacy wordt Olivia Wilde nu in verband gebracht met de rol van Lois Lane in Superman: Man of Steel. Zij zou hierover in gesprek zijn met Warner Bros. Dat zou een insider hebben gemeld, die meewerkt aan de film Kin, waar Wilde ook in meespeelt. Volgens diezelfde bron zouden de filmdata van Kin eventueel naar achteren kunnen worden verschoven als Wilde de rol in Man of Steel aanneemt.

Dit is het tweede grote castingnieuws rond de film in een week tijd. Afgelopen weekend maakte Warner Bros. al bekend dat de rol van Clark Kent/Superman gespeeld zal worden door Henry Cavill van The Tudors. Overigens is Olivia Wilde nog allerminst zeker van de rol. Ook Rachel McAdams zou in aanmerking komen. Sterker nog, volgens de Australische site What’s Playing worden ook Kristen Stewart, Jessica Biel, Dianna Agron, Malin Ackerman, Kristen Bell en Mary Elizabeth Winstead in verband gebracht met de film, al is het niet zeker of dit ook om de rol van Lois Lane gaat.

Wilde lijkt echter een logische naam om met de rol in verband te brengen. Ze is hot de laatste tijd, ze is van de juiste leeftijd om een koppel te vormen met Cavill en ze ziet er goed uit. Het hangt allemaal van regisseur Zack Snyder af wat voor ‘soort’ Lois Lane hij wil zien, of we Olivia Wilde mogen gaan bewonderen naast Cavill, of toch één van de andere gegadigden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren