Colin Farrell krijgt definitief de hoofdrol in nieuwe Total Recall

Hij was al in beeld en kreeg eind vorig jaar ook al een concreet aanbod, maar nu is de kogel echt door de kerk: acteur Colin Farrell zal de hoofdrol gaan spelen in de remake van Total Recall.

De oorspronkelijke Total Recall verscheen in 1990, onder regie van Paul Verhoeven. In de film koopt Douglas Quaid (destijds gespeeld door Anrold Schwarzenegger) een virtuele vakantie naar Mars bij het bedrijf Rekall. Dit bedrijf plant herinneringen in het geheugen van Quaid, maar de reis verloopt anders dan verwacht.

Regisseur Len Wiseman, bekend van onder meer Underworld en Die Hard 4 (Live Free or Die Hard), is druk bezig met de voorbereidingen om Total Recall in een modern jasje te steken. Hij krijgt daarbij hulp van Fast and Furious-producer Neil Moritz en het script wordt geschreven door Kurt Wimmer, die ook het script van Equilibrium, Street Kings en Law Abiding Citizen verzorgde.

De opnames van de nieuwe Total Recall moeten op 15 mei beginnen in Toronto. Overigens heeft men al laten weten dat er geen gebruik gemaakt zal worden van 3D.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren