THQ komt mogelijk met een He-Man game door deal speelgoedfabrikant

Mensen uit de jaren 80 opgelet! Het zou zo maar eens kunnen dat THQ met een He-Man game komt. De ontwikkelaar heeft namelijk enkele papieren als overeenkomsten getekend met de speelgoedfabrikant Mattel, waaronder onder meer He-Man’s naam viel. Andere namen zoals Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price, Rock ‘Em Sock ‘Em Robots en Monster High and Polly Pocket ook gevallen.

Deze licenties zijn dus nu aan THQ toevertrouwd, maar wat THQ daadwerkelijk wilt gaan doen met deze titels is vooralsnog onduidelijk. Het kan letterlijk van alles zijn, want alle verschillende platformen, van mobiele telefoons en handhelds tot consoles en pc’s, zijn allemaal mogelijke kandidaten voor het eindresultaat.

Verder wilt THQ ook verscheidene Mattel merknamen gebruiken voor uDraw, wat het eerste kindje is geworden uit de relatie van THQ en Mattel. Natuurlijk zal dit niet zozeer iets zeggen voor onze jongere lezers, maar doe even lekker mee, en geniet (of lach uiteraard) even mee met He-Man’s intro. By the power of Grayskull!

  1.   
    fdennis's avatar

    Van mogen ze weer strategy games maken. Zijn het alle beste in vind ik. Met titels zoals Company of Heroes , Dawn of war , Suprem commander. Hebben ze zich voor mij al bewezen dat ze goede strategy games kunnen maken. Beetje jammer dat ze nu hier mee komen.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Voor de mensen die smosh (2:22) kennen: Gay bar’s that way –>.

  3.   
    LuukiV's avatar

    Ken je ook met z’n nieuwe vriendin She-Male? Lijkt me A-Relaxed…

  4.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Alfa Warrior schreef, "Voor de mensen die smosh (2:22) kennen: Gay bar’s that way –>."

    Hahaha ๐Ÿ˜†

  5.   
    firehopper211's avatar

    Tekenfilm heb ik verder zelf nooit gezien, maar ik heb er wel een beetje over gehoord en gezien en ik weet dat tekenfilms in de jaren 80/90 echt de vette sh** was. ๐Ÿ˜‰ 8) I HAAAVVVEE THE POWER!! ๐Ÿ˜†