GN Komkommertijd deel 1: wat doet de redactie in deze periode

Peter ‘Petor’ Bouwman:
Hoofdredacteur

Een mens zit raar in elkaar. Als we het druk hebben, verlangen we allemaal naar vakantie en willen minder te doen hebben. Echter, als het een rustige periode is, gaan we allemaal dingen bedenken om wat te doen te hebben. Mede om die reden hebben we het bij GamersNET nog best wel druk. De GamersNET RADIO Marathon moet in stukjes worden geknipt, er komen straks heel veel vooruitblikken op 2011 (Fast Forwards), we hebben de Top 2010 van de redactie en verder zijn we ons aan het voorbereiden op het nieuwe jaar.

Naast GamersNET (want zo druk is het ook weer niet) ben ik vooral druk met ontspannen en relaxen. Hoe doe ik dat? Ik noem een Dragon Age, een Red Dead Redemption, 24, Lost, Heroes, Kabrio, kortom: genoeg ontspannende dingen te doen, dus mij hoor je absoluut niet klagen!

Richard ‘R1chard’ Leurs:
Eindredacteur

Ik kijk vaak naar mijn gamekast met de gedachten, wat heb ik nog veel games liggen die ik wil uitspelen. Vooral aan het eind van het jaar borrelen deze gevoelens in mij op, want dan weet ik dat er weer een heel nieuw jaar met top games voor de deur staat. Ik heb het hier niet eens over alle games die nog op mijn wenslijstje staan, want niet alle games die ik wil spelen staan al in mijn kast. Ik heb de wil om alle top games die uitkomen te spelen al wel opgegeven, maar toch heb ik nog steeds genoeg te doen.

Ik ga me de aankomende tijd in ieder geval bezighouden met het behalen van 100% in de singleplayer van Red Dead Redemption. Ook ga ik lekker racen in Need for Speed: Hot Pursuit. Daarnaast heb ik nog enkele oude spelletjes waar ik achievements in wil halen, denk hierbij aan Rainbow Six: Vegas en The Darkness. Ook heb ik natuurlijk nog mijn all-time favoriet Guild Wars, waar ik te allen tijden met mijn karakaters verder in ga. En ten slotte heb ik vorige maand een hele lading aan Xbox LIVE Arcade-games gekocht, want ik kon die mooie aanbiedingen toch niet laten liggen. Kortom ik heb zelfs in deze komkommertijd nog genoeg om te spelen.

Twan ‘TwanStins’ Stins:
Redacteur

Als redacteur bij Gamersnet is het alles behalve druk in de laatste maand. Zeeën van tijd dus, dat allemaal opgevuld moeten worden. Nu ik eindelijk weer een console in huis heb is deze tijd natuurlijk makkelijk in te vullen. Je denkt dus vast: die zit uren achter zijn Xbox of Playstation! Fout. Ik heb namelijk een nieuwe liefde ontdekt met zonnige stranden, grijphaken en explosies. Het gaat natuurlijk over Just Cause 2! Dit spel heeft me de afgelopen dagen uren bezig gehouden, want de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Zoek je dus nog een leuke game waar je uren in kunt stoppen, dan hoef je niet verder te zoeken. Ook Call of Duty 4 heeft me wéér weten te pakken gewoonweg omdat er maar drie killstreaks zijn, en je hier rustig over een level kunt lopen zonder een bom in je hersenpan geboord te krijgen. Mocht ik me toch nog vervelen, dan is er ook nog de demo van Starcraft 2 die een paar dagen geleden online is gegaan. Een echte aanrader voor als je de game nog niet hebt gekocht, of hem nog te duur vindt. Toch zal ik binnenkort weer wat extra tijd vrij moeten maken want over een paar dagen worden we weer bedolven onder het nieuws. Dan is het namelijk 2011!

Wester “Wesz” Wagenaar:
Redacteur

Dat ik, wanneer er weinig te melden is op gamesgebied, vooral tijd doorbreng met mijn vriendin en mijn vrienden interesseert jullie waarschijnlijk vrij weinig en daarom zal ik mij maar beperken tot gamegerelateerde zaken. In mijn ogen is de komkommertijd ideaal om niet per se de recente toppers te spelen, maar vooral al die onuitgespeelde of “oude” titels wederom een kans te geven. Je zult mij dan ook vooral bezig zien met No More Heroes 2: Desperate Struggle, Metroid: Other M en Overlord II.

Tevens blijven StarCraft II: Wings of Liberty en Donkey Kong Country Returns ook games die regelmatig uit hun hoesjes zullen worden gehaald de komende tijd, want diens multiplayeropties blijven een waar genot. Toch is er ook werk aan de winkel, want voor GamersNET zal nog het nodige worden gedaan en ook de studie vereist flink wat werk. Ik kan daarom met een gerust hart zeggen dat ik me in deze komkommertijd dus zeker niet zal vervelen!

  1.   
    GBA43's avatar

    Pff had ik maar zo’n baan! 😡 😆

  2.   
    maxmeyer's avatar

    Solliciteer als redacteur dan 😛 Ik ga trouwens een beetje hetzelfde doen, proberen al m´n games uit te spelen 😆

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Daniel221″ schreef, "Pff had ik maar zo’n baan! 😡 😆 "

    Ja echt he 😆

  4.   
    gebruiker50081's avatar

    Die komkommer doet het ‘m 😛

  5.   
    RoHoutje's avatar

    Was ik maar Redacteur. 😉

  6.   
    ExtremeDotCom's avatar

    Rohost schreef, "Was ik maar Redacteur. 😉 "

    ga solliciteren? :p