MoviesNET wenst iedereen fijne feestdagen en een goed 2011 toe!

Het jaar 2010 zit er alweer bijna op, de periode van Kerst en Oud&Nieuw is aangebroken, kortom: het is tijd om iedereen via deze weg hele fijne feestdagen toe te wensen!

2010 was een bijzonder jaar voor ons, want afgelopen zomer vierden we de geboorte van MoviesNET. Dankzij jullie, onze trouwe bezoekers vanaf het begin, zijn we nu al op de goede weg om in 2011 nog groter en succesvoller te worden. Meer nieuwtjes, meer recensies, meer prijsvragen… vooral veel meer leuks hebben we voor jullie in petto om je nog meer redenen te geven om regelmatig langs te komen, hier op MoviesNET.

Zoals je wellicht gemerkt hebt is het in deze feestelijke periode wat rustiger qua nieuws, maar dat wil niet zeggen dat we tot 2011 alvast met vakantie gaan. In tegendeel! De komende dagen gaan we namelijk van start met 2011 Fast Forward, een serie artikelen waarin we vooruitblikken op diverse veelbelovende films voor het nieuwe jaar. Van Pirates of the Caribbean 4 tot de nieuwe Mission: Impossible en van X-Men: First Class tot Sucker Punch… van alles komt aan bod.

Blijf dus ook in deze feestelijke en winterse periode MoviesNET goed in de gaten houden, dan ben je straks helemaal op de hoogte van alle interessante films voor 2011!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren