Breaking News: Blizzard kondigt nieuwe MMO aan: Titan!

Het is al langer bekend dat er een nieuwe MMO in ontwikkeling is bij Blizzard. Deze zou de successen van World of Warcraft moeten evenaren. Blizzard heeft vandaag uiteindelijk de naam van de game vrijgegeven: Titan. Frank Pearce, topman van Blizzard, wist het volgende te melden:

“The media is not supposed to know anything about [Titan].It’s our next-gen MMO, and we’ve only started talking about it in a limited fashion because we wanted to leverage the fact that we’re working on something like that for the purpose of recruiting, getting some of the best talent in the industry on that project.”
Het is niet veel, maar hey! Het is tenminste een bevestiging dat wij een nieuwe MMO van Blizzard kunnen verwachten. Maar zal het ook World of Warcraft kunnen evenaren?

 1.   
  St. Jeroen's avatar

  Even een kleine kanttekening. Titan is een voorlopige werktitel, dus er is nog niets officieels aan! Daarnaast is dit natuurlijk hartstikke goed nieuws. ^^

 2.   
  soulzx3's avatar

  GERUCHT:De setting is STEAMPUNK dat betekent zeg maar de industriële revolutie zo iets, veel machines enzo..

  “Ik heb dit niet uit betrouwbare bronnen, het is tenslotte een GERUCHT”

 3.   
  limsma's avatar

  als hij er komt is het blizzard kennende gewoon ergens in 2016 ofzo

 4.   
  Menyz0r's avatar

  *zucht* we hebben momenteel geen team voor warcraft 4, maar natuurlijk wel voor een nieuwe mmo waar ze weer miljarden mee kunnen verdienen… rot maar op hoor, wat waren ze toch een mooi bedrijf voor dit alles… 👿

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Menyz0r schreef, "*zucht* we hebben momenteel geen team voor warcraft 4, maar natuurlijk wel voor een nieuwe mmo waar ze weer miljarden mee kunnen verdienen… rot maar op hoor, wat waren ze toch een mooi bedrijf voor dit alles… 👿 "

  Ik ben zeer met je eens. Geld heeft hier flinke voortgang.

 6.   
  sthij's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "

  ”Menyz0r” schreef, "*zucht* we hebben momenteel geen team voor warcraft 4, maar natuurlijk wel voor een nieuwe mmo waar ze weer miljarden mee kunnen verdienen… rot maar op hoor, wat waren ze toch een mooi bedrijf voor dit alles… 👿 "

  Ik ben zeer met je eens. Geld heeft hier flinke voortgang."

  natuurlijk gaat het om geld wat dacht je dan 😛 maar als ze wow maar f2p maken 🙂 ik zou ook graag warcaft 4 hebben maar dat komt (hoop ik) nog wel

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Menyz0r schreef, "*zucht* we hebben momenteel geen team voor warcraft 4, maar natuurlijk wel voor een nieuwe mmo waar ze weer miljarden mee kunnen verdienen… rot maar op hoor, wat waren ze toch een mooi bedrijf voor dit alles… 👿 "

  Ja echt ik zat hier ook aan te denken 👿

 8.   
  obssession's avatar

  WOW zal zeker niet F2p worden dat doen enkel mmo’s die geen grote fanbase hebben of een dalende curve, blizz heeft altijd gezegd da de nieuwe mmo los van wow zou staan. En natuurlijk draait het om geld, het is tenslote een gameBEDRIJF. Bij mijn weten ben je ook nog steeds vrij of je ervoor wil betalen of niet. En eerlijk gezegd heb ik liever een vast maandelijks bedrag, dan DLC bvb 1 week na de release van een game die 65 euro kost , want DAT vindt ik veel meer geldklopperij.

 9.   
  RavenML's avatar

  Ooit zal toch echt de stekker uit Azeroth getrokken gaan worden, laat dit dan plz plz plz een goede vervanger worden… WoW houdt me voorlopig nog wel ff bezig, dus Blizz rustig aan 😉

 10.   
  LuukiV's avatar

  South-Park moet nog maar ff een paar WoW afleveringen maken… Vind t geweldig hoe ze die players afzeiken! WoW is nie voor mij… Gelukkig heb ie genoeg slachtoffers 😛 ….