Baas Eidos: Kane & Lynch zullen zeker niet verdwijnen

Als we de baas bij uitgever Eidos Ian Livingstone mogen geloven, zullen Kane en Lynch nog lang niet klaar zijn in de gamewereld. Livingstone maakte een toespeling op een mogelijke aankondiging van een Kane & Lynch 3, en gaf daarnaast ook uitleg aan de gemixte kritiek die deeltje twee ontving. Op GamersNET scoorde Kane & Lynch 2: Dog Days ook slechts een matige zes, en andere gamecritici zagen ook niet een topgame in Dog Days.

Volgens Livingstone ligt dat echter ook aan het feit dat je de characters en de serie ofwel haat, ofwel geweldig vindt. We zullen in de toekomst wel zien of we daadwerkelijk nog wat gaan horen van de psychopaat en mislukte huurmoordenaar.

  1.   
    Houserz's avatar

    Ik vind deze serie fantastisch!!!

    Man wat geniet ik hier an, 1 had een hoooop kinderziektes maar 2 maakte een hoop voor me goed, vooral co-op door de game schieten is echt TOP!

    Shanghai FTW

  2.   
    GameAC's avatar

    Jammer.

  3.   
    Ika Q's avatar

    Kane and Lynch is ook vet 8)

  4.   
    Hitman047's avatar

    Houserz schreef, "Ik vind deze serie fantastisch!!!
    Man wat geniet ik hier an, 1 had een hoooop kinderziektes maar 2 maakte een hoop voor me goed, vooral co-op door de game schieten is echt TOP!
    Shanghai FTW"

    True, Kane & Lynch zijn 2 sterke charcters, maar ze kunnen zoveel meer uit die 2 halen. Het is nu allemaal nog een beetje te rechtlijnig. Ook de Multiplayer is enorm verbeterd t.o.v. het 1e deel, maar is het ook nog net niet…

  5.   
    Kpyne's avatar

    Dog days was idd niet zo geslaagd, nog 1 matige K&L en ze kunnen de serie wel vaarwel zeggen, denk ik 🙁

  6.   
    ms13694's avatar

    Ze hebben wel heel wat te verbeteren!

  7.   
    GBA43's avatar

    Ik vind de game geweldig 😀 ach ja, meningen verschillen