Winactie: Maak nu kans op vrijkaartjes voor Super 8!

Medio 1979 wordt een deel van het beruchte Area 51 gesloten en de aanwezige objecten gaan per trein naar een nieuwe opslagplaats. De trein krijgt echter een ongeluk en ontspoort, met een enorme ravage als gevolg. Een groep kinderen ontdekt de puinhoop bij het spoor en besluit om met hun Super 8 camera opnames te maken. Ze weten echter niet dat iets op het punt staat om te ontsnappen uit een van de wagons…

In samenwerking met Universal Pictures mogen we weer mensen naar de bioscoop sturen, want we hebben 4x twee vrijkaartjes om weg te geven voor deze film! Meedoen is zoals altijd heel simpel:

Laat ons weten dat je heel graag wilt winnen! Dit kan met een reactie onder dit nieuwsbericht, een ReTweet op Twitter of door op Facebook de link naar dit nieuwsbericht leuk te vinden.

Doe dit wel op tijd, want deelnemen kan tot en met zondag 14 augustus. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Super 8 is vanaf 11 augustus in de bioscopen te zien. Kijk voor meer informatie op www.super8-defilm.nl en www.facebook.com/Super8NL.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren