Deus Ex Speciale Edities onthuld

Het was voor Michiel de grote verrassing van de E3: Deus Ex: Human Revolution. Gelukkig voor hem komt de game in meerdere varianten, want naast de gewone editie, heeft Square Enix naar buiten gebracht dat er ook een Augmented Edition zal verschijnen.

Als je de Augmented Edition aanschaft krijg je natuurlijk een aantal extra’s, zoals 10.000 extra credits om wapens te kopen of te upgraden, een Huntsman Silverback Dubbelloops Shotgun, de SERSR Longsword Sniper Rifle, de Linebacker G-87 Multiple Shot Grenade Launcher, een automatisch Unlocking Devive en de M-28 Ulitlity Remote-Detonated Explosive Device. Naast al deze wapens met extreem vette namen, zit er ook een 40-pagina tellend Art Book in, een bonus-DVD met daarop een Making Of, de Soundtrack, een Comic en de E3-trailer.

Welke editie ook je voorkeur heeft, bij een pre order krijg je sowieso de beschikking tot het Explosive Mission Pack, die je een aantal wapens geeft en een extra karakter uit de eerste Deus Ex.

Er is dus weer genoeg te kiezen als Deus Ex: Human Revolution begin 2011 in de winkels ligt.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Een limited edition die ook veel in-game extra’s bied i.p.v.alleen een boekje, dvd, speelkaarten (krijg tegenwoordig ook overal bij ๐Ÿ˜• ) o.i.d.

    Dat is nu precies wat ik in een special edition wil zien, maar wat helaas veel te weinig voorkomt… ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Houserz's avatar

    Veel!

  3.   
    Tadao's avatar

    beetje unbalanced..? ik vind dat een special edition ingame singleplayer bonussen moet hebben, en een limited dingen zoals boekjes voor de fans

  4.   
    MisterMDW's avatar

    COOOL !!! ๐Ÿ˜€

  5.   
    limsma's avatar

    ik zit hier echt op te wachten is er al iets meer bekend over release dan Q1 2011 zoals een maand