New Super Mario Bros. Wii meer dan vier miljoen keer verkocht in Japan

De Nintendo Wii heeft In Japan een aantal games gehad die meer dan drie miljoen keer over de toonbank gingen, maar nog nooit behaalde een titel een vierdubbele platina status. Vandaag berichtte het Japanse gamesblad Famitsu dat New Super Mario Bros. in Japan meer dan vier miljoen keer is verkocht. De game werd een definitieve verkoophit in maart, toen de game de 3,5 miljoen verkochte exemplaren grens passeerde. Deze prestatie is bereikt vlak voor New Super Mario Bros.’ eenjarige verjaardag, daar de game vorig jaar op 3 december in Japan verscheen.

Nintendo’s financiële gegevens onthullen dat Mario’s platformavontuur tot september wereldwijd 16,7 miljoen keer is verkocht. De game heeft daarmee een plaatsje weten te verkrijgen tussen de top vijf best verkochte Wii-titels en is na Mario Kart Wii de best verkochte Mario-game op de Nintendo Wii.

 1.   
  iveL's avatar

  Tja je moet wel… zoveel leuke games komen er niet uit

 2.   
  MaTriX's avatar

  Deze game was geweldig, was werkelijk een super game en met meerdere spelers tegelijk was het alleen maar nog meer fun.

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  iveL schreef, "Tja je moet wel… zoveel leuke games komen er niet uit"

  ik vind nog steeds dat ze hem OLD super mario bros moeten noemen, want dat is het toch?

 4.   
  ik.doe.dingen's avatar

  Ik vind het zielig, de wii heb ik al meer dan een half jaar niet meer aangeraakt omdat er gewoon geen leuke games meer op komen, en dan gaan ze maar weer uitmelken, nouja het verdient wel goed