Ontwikkelaar Remedy gaat met Kinect aan de slag

Het ziet er naar uit dat het volgende project van ontwikkelaar Remedy, de makers van Alan Wake, met Kinect te maken heeft. In ieder geval als wij de nieuwe vacatures van het bedrijf mogen geloven. De website legt uit:

We are looking for a skilled programmer with a passion for game programming to join our team. You will be working on the next iteration of Remedy’s unique game engine that was previously used in Alan Wake.
Naast deze criteria vraagt de Finse ontwikkelaar aan zijn potentiële werknemers:
Experience on motion-control technology (e.g. Kinect).
Het is niet zeker of het nu gaat over het maken van Alan Wake 2 of een ander project, maar Remedy is wel enthousiast om te beginnen aan een sequel van het enge spel. Eerder dit jaar zei het bedrijf namelijk het volgende:
We definitely want to do it. We have great ideas for it. There’s certainly a want, and that want is I believe from both sides.

  1.   
    bender's avatar

    alan wake 2 met kinect, dat moet fantastisch zijn!

  2.   
    Gheluwe's avatar

    wow awesome, en laat me raden inclusief alan wake zaklamp controller!

  3.   
    crazyshine4722's avatar

    Alan wake was wel mooi en origineel in zijn genre , maar ik vraag me af of het wel is aangeslagen zoveel heb ik er na de release niet meer van gehoord.

  4.   
    Rise Against's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "Alan wake was wel mooi en origineel in zijn genre , maar ik vraag me af of het wel is aangeslagen zoveel heb ik er na de release niet meer van gehoord."

    De game heeft niet geweldig verkocht, dit kwam vooral door Red Dead Redemption die in dezelfde maand uitkwam. Best jammer, want ik heb een tijdje de Xbox van een maat van mij geleend en vond het een erg leuke game met een toffe vibe 🙂

  5.   
    supergrunt's avatar

    dan kun je de zaklamp zelf vast houden!!! XD

  6.   
    desxeon's avatar

    Zal mij benieuwen.:)