Wordt Fable 4 vanavond onthuld?

Er gaan hardnekkige geruchten dat Fable 4 vanavond wordt getoond tijdens de Xbox Showcase. Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat dit soort geruchten de ronde doen, want eerder werden al verschillende social media-accounts geactiveerd. Game-industrie-veteranen Shinobi602 en Klobrille zijn er echter van overtuigd dat de vanavond iets van de game te zien krijgen.

De beide bronnen hebben in het verleden vaak goede voorspellingen gedaan, maar dat is natuurlijk geen garantie voor bovenstaande. We gaan het vanavond zijn tijdens de Xbox Showcase, die vanaf 18:00 uur te volgen is.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Als die komt en als de eerdere delen ook op de nieuwe xbox speelbaar zijn, ga ik zeker overwegen om naast de Ps5 die ook te kopen (wel een jaartje later ofzo).

 2.   
  Zorroberner's avatar

  Een nieuwe fable (bizar dat er geen nieuwe kwam met deze gen) is precies wat Xbox nodig heeft. Wat lekkere variatie en leuke games. Fable heeft nog een goede reputatie (tuurlijk het had zijn gebreken maar zeer blij dat ik deel 2 en 3 gespeeld heb) en zou een mooie launch titel zijn. Ik hoop zo dat microsoft wat leuks heeft klaar staan.

 3.   
  Amaraldane's avatar

  Het kan maar beter wel geen xbox exclusive worden, want dan ga ik in een hoekje huilen. Ik lig er nog steeds wakker van dat ik Fable 2 nog niet heb kunnen spelen.

 4.   
  Zorroberner's avatar

  @Amaraldane: Zover ik begrepen heb zal MS alles op zowel pc als Xbox brengen. Ik zelf heb weinig met pc gamen dus ik pak lekker de series x en dan relaxed op console spelen. Maar zal ook op pc komen. En ja kan me voorstellen dat je fable 2 mist. Wellicht een goedkope oude xbox 360 ergens kopen?

 5.   
  mmx's avatar

  @Amaraldane: ik vind dat exclusive gebeuren ouderwets zowel voor xbox als sony en de rest .Dit los je makkelijk op zorg dat top titels op alle systemen draaien.

 6.   
  OnOwned's avatar

  @mmx: Om vervolgens geen unieke sellingpoints te hebben voor je consoles. In een ideale wereld is het leuk als je alles kan spelen op welk apparaat je wilt. Maar het zijn ook bedrijven die met elkaar concurreren en gewoon geld moeten verdienen. Sony en Nintendo draaien de afgelopen jaren heel erg hard op hun exclusives. Je blaast je bedrijf op als je dat weggeeft.

 7.   
  OnOwned's avatar

  Oh en het antwoord is ja. Ja er is een nieuwe aangekondigd. https://gamersnet.nl/543713/fable-4-aangekondigd/

 8.   
  mmx's avatar

  @OnOwned: je hebt gelijk.