Star Wars Kinect met kerst 2011

Toen we Kinect afgelopen uni voor het eerst mochten aanschouwen, was het vooral de Star Was trailer die ons hoop gaf voor de hardcore gamers. Natuurlijk hadden de gameplayelementen in de trailer iets dieper gemogen, maar The Force gebruiken in je woonkamer is natuurlijk extreem vet!

Gelukkig hebben ze nog wel even de tijd om de game zo perfect mogelijk te maken, want ontwikkelaar Terminal Reality gaat de game pas met kerst 2011 uitbrengen:

“We have a Kinect Star Wars game coming out for next holiday.”

“I think you could just easily imagine being a Jedi and using Kinect to make you feel you’re part of a Star Wars experience, building yourself up into a Jedi.”

 1.   
  LXZ-76's avatar

  patience, you shall have.

 2.   
  matdriks's avatar

  ben benieuwd, hoop een leuke review daarvan te lezen.

 3.   
  Neolite's avatar

  Wat ziet deze game er ongelofelijk slecht en nep uit zeg. Dit is geen game die de titel Star Wars zou mogen dragen. Wat ongelofelijk slecht zeg.

 4.   
  MaTriX's avatar

  Tja das jou mening, zelfde als dat je de GFX van CoD Black Ops outdated vond, zelf als ik naar de screens ervan kijk van Star Wars vind ik het er geweldig uitzien zelfde als met CoD Black Ops.

  Maar ja tegenwoordig moet elk detail er zijn en moet alles perfect zijn, ik denk niet dat er ook maar 1 game is die echt perfect is.

 5.   
  Sarge's avatar

  ”LXZ-76″ schreef, "patience, you shall have."

  Hehe ๐Ÿ˜†

 6.   
  delta62's avatar

  Lol, maar zou wel leuk zijn ๐Ÿ™‚

 7.   
  Gheluwe's avatar

  fxck 2011 , ik ben al aan het uitkijken voor kerst 2010, dan krijg ik mijn xbox 360
  op voorwaarde dat ik goed punten heb ๐Ÿ˜ณ

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  O 2011 ik ik las 2010 snel haha pff moeten dus nog langer wachten erop ๐Ÿ˜›

 9.   
  Neolite's avatar

  MaTriX schreef, "Tja das jou mening, zelfde als dat je de GFX van CoD Black Ops outdated vond, zelf als ik naar de screens ervan kijk van Star Wars vind ik het er geweldig uitzien zelfde als met CoD Black Ops.
  Maar ja tegenwoordig moet elk detail er zijn en moet alles perfect zijn, ik denk niet dat er ook maar 1 game is die echt perfect is."

  Er is wel enige standaard hoor. En als je gameplay van dit spel ziet is het toch wel even slikken. Het ziet er gewoon heel erg veel minder uit als bijvoorbeeld Star Wars the Force Unleashed 2. ๐Ÿ˜‰

 10.   
  MaTriX's avatar

  Tja ik denk niet dat je Star Wars the Force Unleashed 2 moet gaan vergelijken met een Kinect game, Kinect is puur gebaseerd (op moment) op de casual gamer, tevens denk ik dat als deze titel gaat werken waarvoor het gemaakt is dat heel veel Star Wars fans met een light saber in de woonkamer bruut aan het vechten zijn en ik denk dat daar het spel puur voor gemaakt is zeker voor de Star Wars Fans en ik denk niet dat die groep ernaar kijkt of het de GFX haalt van the Force Unleased 2 maar puur kijkt naar de gameplay en de fun factor.

 11.   
  ThisSocks's avatar

  Kinectimals: Ewoks?