Darksiders 2 komt met een nieuw hoofdpersoon

Nog voor het eerste deel in de winkels lag werd er al gesproken over een vervolg. In het tweede deel van Darksiders zou β€˜War’ wederom de hoofdrol spelen. THQ heeft nu echter bekend gemaakt dat dit niet het geval is.


“There’s only one apocalypse — I couldn’t very well have four different apocalypses, one for each rider. It has some new mechanics and some very robust features that differentiate it a lot and grow it from the first game because you have to build on the first one, you can’t repeat it. I think that’s very important in franchise-building.”
De verhaallijn van Darksiders 2 zal dus parallel lopen aan die van de eerste, maar dan met een andere hoofdpersoon. Hoe deze character eruit gaat zien is nog niet bekend, het wachten is dus op artwork of een screenshot. Voor de release zelf moeten we in ieder geval nog wel wachten tot 2012.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Waarschijnlijk groot breed, en is het een bruut, haha. kheb deel 1 niet gespeeld, komt met name omdat er heel veel andere games zijn die ik wil dus dan valt deel 1 telkens weg maar als hij een keer flink goedkoop is dan haal ik hem. πŸ˜‰

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik denk 1 van de andere horsemen πŸ˜‰

 3.   
  Slayer61's avatar

  De eerste deel was super. Kan niet wachten op deeltje nummer zwei!

 4.   
  topploegie's avatar

  gameshark schreef, "Waarschijnlijk groot breed, en is het een bruut, haha. kheb deel 1 niet gespeeld, komt met name omdat er heel veel andere games zijn die ik wil dus dan valt deel 1 telkens weg maar als hij een keer flink goedkoop is dan haal ik hem. πŸ˜‰ "

  precies hetzelfde, elke keer als ik hem wou halenzag k een andere spel voor een prikkie liggen of gewoon in mijn ogen een betere spel, maar ik wil deel 1 zeker nog wel halen.