PS3-versie Sniper: Ghost Warrior begin 2011

City Interactive heeft aangekondigd haar Sniper: Ghost Warrior, die reeds te spelen is op de PC en Xbox 360, begin 2011 ook op de PlayStation 3 te laten verschijnen. De PS3-versie van dit spel zal alle updates bevatten en een paar nieuwe features.

* Fully upgraded game play and graphics
* Exclusive single player missions for PS3 owners
* Bonus multiplayer maps
* Exclusive new multiplayer modes including Capture the Flag and Hard Core difficulty mode
* Exclusive new sniper rifles including the L96 and the M200 Intervention
* Bonus single-player challenge: Additional mission with Hard Core mode to challenge the very best players
Bestuursvoorzitter Marek Tyminski vertelde het volgende:
“Sniper: Ghost Warrior was our most ambitious project to date and although it was extremely well-received by players, we wanted to ensure that the PS3 version took the franchise to a higher level.

With exclusive content and modes, we are eager to introduce the best sniper game on the market to PS3 owners sometime in Q1 next year.

Al met al lijkt ons dat de PS3-versie van Sniper: Ghost Warrior superieur zal zijn ten opzichte van de PC-versie en de Xbox 360-versie van dit spel. Als je dit spel nog niet hebt, en je hebt meerdere platformen, lijkt dus de PS3-versie de beste keus voor de game.

 1.   
  rubenat's avatar

  We zullen zien hoe het wordt

 2.   
  Timmeh's avatar

  Dit spel is volgens mij niet al te best gereviewt, dus vraag me eigenlijk af waarom ze het nog op ps3 wilen uitbrengen? 😕

 3.   
  ckerigon's avatar

  ”Batboy3008″ schreef, "Dit spel is volgens mij niet al te best gereviewt, dus vraag me eigenlijk af waarom ze het nog op ps3 wilen uitbrengen? 😕 "

  Idd en die cijfers waren ook terecht vond ik.. Schiet je 1x mis heb je in 1x een heel leger die je van 2km afstand ziet in de bosjes met je camouflage pak aan :S En ze schieten allemaal maar wat in het rond maar toch komen alle kogels aan :S

 4.   
  DGonlag2's avatar

  Nice, ik wou m halen voor de xbox maar nu wacht ik wel ff op de ps3 versie.

 5.   
  Hitman047's avatar

  ”Batboy3008″ schreef, "Dit spel is volgens mij niet al te best gereviewt, dus vraag me eigenlijk af waarom ze het nog op ps3 wilen uitbrengen? 😕 "

  En terecht, deze game was echt zwaar bagger. 😉

 6.   
  DanielBoss's avatar

  Ik heb de demo op de PC gespeeld en die was ook al niet geweldig. Er klopten veel dingen gewoon niet. Je kon echt heel goed merken dat het een low-budget game was. De multiplayer weet ik voor de rest helemaal niets van, maar die lijkt dan wel weer leuk.

 7.   
  RoHoutje's avatar

  Beter! Ik ga hem dan zeker kopen.

 8.   
  PsYkOfOoL's avatar

  dit is echt een heel heel slecht spel.

 9.   
  Kpyne's avatar

  De reviews waren niet echt positief. De Power Unlimited zei zelfs dat je hem als koffiezetter kon gebruiken na uitspelen. Dus moeten wij hier blij mee zijn? 🙁

 10.   
  Fawaka-W's avatar

  Het is zoizo echt lastig om een shooter uit te brengen met de 3 grote heden. (cod moh bf) en nog een hele reeks goede subtopppers

  gewoon niet doen, lekker uitstellen en uitbrengen als er een tijdje geen games uitkomen.

 11.   
  DGonlag2's avatar

  Fawaka-W schreef, "Het is zoizo echt lastig om een shooter uit te brengen met de 3 grote heden. (cod moh bf) en nog een hele reeks goede subtopppers
  gewoon niet doen, lekker uitstellen en uitbrengen als er een tijdje geen games uitkomen."

  Is wel een beetje zo. Maar mij lijkt dit spel juist wel weer leuk, en ik vind cod en moh eigenlijk maar k*t. Het is maar net je smaak. Maar het is zeker beter om het uit te brengen wanneer (bijna) geen andere spellen komen.

 12.   
  Carlzz's avatar

  doe geen moeite heb de pc versie aangeschaft en het was echt verschrikkelijk! 👿

 13.   
  Free Roamer's avatar

  Nu willen ze ps3 eigenaars ongelukkig maken

 14.   
  ikkiewikkie's avatar

  Hoe halen ze dat in hun hoofd? De pc en X-Box versie waren echt om te huilen zo slecht, ik ben benieuwd hoe ze die baggergame gaan verkopen met BlackOps en MoH. Die gaan ze aan de straatstenen niet kwijtraken.

 15.   
  Gheluwe's avatar

  kheb sniper ghost warrior 2dehands gekocht en het nog best tof, zo een beetje schieten en met messen gooien 😳