Enslaved krijgt DLC met Pigsy in de hoofdrol; brengt ook 3D-ondersteuning

Ontwikkelaar Ninja Theory heeft het eerste pakket met downloadable content voor Enslaved: Odyssey to the West aangekondigd. Het pakket, met de naam ‘Pigsy’s Perfect 10’, laat spelers met het minder geliefde karakter Pigsy spelen. Hij voelt zich nogal eenzaam en gaat op pad om een robot in de vorm van zijn perfecte vrouw te bouwen. Hier zijn natuurlijk veel mooie onderdelen voor nodig en Pigsy zal dus op reis gaan om deze te vinden. In het originele verhaal van Enslaved speelde de gamer altijd met Monkey, maar nu de logge en minder sterke Pigsy aan bod komt zal er een hele nieuwe manier van spelen in het spel zitten.

Pigsy’s gameplay will have a completely different gameplay dynamic, with a focus on stealth and sharp-shooting. He has plenty of tricks up his sleeves including a far-reaching hookshot, trusty sniper rifle, various grenades and devices, Trouble Vision eye piece and the aid of his trusty mechanical sidekick Truffles.
Naast een nieuwe verhaallijn brengt de DLC ook nog een coole nieuwe feature, want door het kopen van het pakket zal het gehele spel in 3D te spelen zijn. Hiervoor wordt de TriOviz-technologie gebruikt en om van de 3D-effect te kunnen genieten is er daarom een 3D-televisie of een gewone HDTV met een TriOviz-bril nodig. Deze brillen zullen eind dit jaar in de verkoop gaan.

Pigsy’s Perfect 10 zal later dit jaar verschijnen en kost op Xbox LIVE 800 Microsoft Points en kan via het PlayStation Network voor ongeveer €10 gedownload worden.

  1.   
    UncreatedKoen's avatar

    lijkt me wel vet! maar heb enslaved niet dus ja..