Exclusieve foto’s nemen je mee achter de schermen bij Monsters

Een kijkje achter de schermen vinden we altijd wel leuk. Helemaal als het gaat om een bijzonder project, zoals Monsters. Deze low-budget monsterfilm van Gareth Edwards wordt door critici al zeer geprezen en gehyped. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor deze film, die volgens de geruchten amper 15 duizend dollar kostte om te maken.

Het verhaal van Monsters is in elk geval interessant. Zes jaar geleden ontdekte de NASA de mogelijkheid van buitenaards leven binnen ons zonnestelsel en een sonde werd de ruimte in gestuurd om monsters te nemen. Vlak voordat de sonde weer goed en wel terug is, stort deze neer in Centraal Amerika. Al snel na de crash blijken nieuwe levensvormen te ontstaan en half Mexico wordt in quarantaine gesteld en als “infected zone” beschouwd. Vandaag de dag proberen de Amerikaanse en Mexicaanse legers nog steeds om de nieuwe wezens onder controle te krijgen. Het verhaal begint wanneer een Amerikaanse journalist besluit om een bange toerist door de geïnfecteerde zone in Mexico te leiden naar de veilige Amerikaanse grens.

Hieronder vind je een viertal exclusieve foto’s die achter de schermen zijn gemaakt en ook is er een stijlvolle filmposter. Monsters verschijnt de komende maanden wereldwijd in de bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren