Mogelijk nog twee vrouwelijke hoofdrollen in The Dark Knight Rises

Vorige maand dook al het bericht op dat Christopher Nolan op zoek is naar een vrouw voor een hoofdrol in The Dark Knight Rises. Dit zou naar verwachting gaan om een rol als vrouwelijke villain in de film. De geruchtenmolen doet daar nu nog een schep bovenop door te melden dat Nolan daarnaast ook nog twee andere vrouwen zoekt voor een grote rol.

Neem dit wel met een gepaste hoeveelheid zout, maar het gerucht meldt dat Nolan van plan is om de personages Sarah Essen en Julie Madison in The Dark Knight Rises te verwerken. Charlize Theron zou de rol van Sarah Essen aangeboden hebben gekregen en voor Julie Madison zouden zowel Kacie Thomas als Vera Farmiga (Orphan, The Departed) in beeld zijn.


Van links naar rechts: Theron, Farmiga en Thomas

Maar wie zijn die vrouwelijke personages eigenlijk? Sarah Essen maakte deel uit van de Batman: Year One verhaallijn en zij had daarin een korte affaire met Jim Gordon. In een latere verschijning trouwde ze zelfs met Gordon. Mocht zij in de film zitten, dan lijkt het er sterk op dat er meer speeltijd komt voor Gordon (Gary Oldman). Ook zullen we dan wellicht wat meer over zijn persoonlijke leven ontdekken, mogelijk als gevolg van de gebeurtenissen met Two-Face aan het einde van The Dark Knight.

Julie Madison verscheen al in het begin in de comics van Batman en ze was de verloofde van Bruce Wayne, terwijl ze niets van zijn alter-ego wist. Ze werd echter vermoord door de schurk Clayface, dus dit gerucht leidt ook tot de speculatie dat ook Clayface een rol in The Dark Knight Rises zal krijgen.

Voorlopig zijn het slechts geruchten, maar gezien het verlies van Rachel Dawes en de relationele druk voor Jim Gordon in The Dark Knight, lijkt het ons een mooi vervolg dat zowel Bruce Wayne als Jim Gordon een nieuwe love interest krijgen in The Dark Knight Rises. Nu nog afwachten welke mooie dames straks mogen proberen om Jim en Batman’s ‘Dark Knight’ te laten risen

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren