Warner Bros. koopt pitch voor Looney Tunes spinoff

Warner Bros. gaat mogelijk de vele bekende cartoonhelden weer van stal halen voor een nieuwe film, want het blijkt namelijk dat de studio een pitch heeft gekocht van de chrijvers Kevin en Dan Hageman, die eerder al werkten voor Sony Pictures en regisseur Chris Columbus. Bij de deal schijnt een bedrag van enkele tonnen gemoeid te zijn.

Het idee van de gebroeders Hageman is om een film te maken over het fictionele ACME Warehouse, de plek waar alles wordt gemaakt voor de Looney Tunes characters. Vooral Wile E. Coyote is er vaste klant voor valstrikken, om jacht te maken op Road Runner. Dit alles zou een combinatie van live-action en computeranimaties moeten worden, vergelijkbaar met de Men In Black-films.

Overigens is het nog onzeker of het een film gaat opleveren met de diverse bekende Looney Tunes characters, want in eerste instantie heeft Warner het concept rondom het ‘ACME warehouse’ als locatie gekocht. De kans is dus groot dat het een soort Looney Tunes spinoff wordt. De laatste keer dat we de ACME-corporatie live in actie zagen was alweer jaren geleden in de film Looney Tunes: Back in Action uit 2003.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren