Toch geen bioscooprelease voor Jackass 3.5

Enkele dagen geleden dook nog het bericht op dat men van plan was om Jackass 3.5 in de bioscoop uit te brengen. Na het samenstellen van Jackass 3D was er nog zoveel leuk materiaal over, dat er nog wel een hele film van gemaakt kon worden en gezien het huidige succes zou deze 3.5-versie ook in de bioscoop worden uitgebracht.

Nu blijkt dat het allemaal iets te voorbarig was, want Jackass 3.5 zal niet naar de bioscopen komen. Er is nog ongeveer een uur aan nieuw materiaal en dat zal men op DVD en online gaan uitbrengen, begin volgend jaar. Het wordt dus wel wat meer dan alleen een extraatje, zoals Jackass 2.5 was voor Jackass: Number Two, maar de losse film wordt dus toch meteen online en op disc uitgebracht.

Naar verwachting speelt het ook mee dat men waarschijnlijk alle goede 3D-stunts al in Jackass 3D heeft verwerkt en dat dit overige materiaal vooral bestaat uit 2D-beelden. Dit zou een release is de bioscoop minder aantrekkelijk maken, waardoor we begin volgend jaar de nieuwe acties van Johnny Knoxville en zijn vrienden direct thuis kunnen bekijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren