Microsoft’s online gamestore binnenkort online

De online store van Games for Windows zal 15 november zijn deuren openen. Deze store is gewoon te bezoeken vanuit je browser en je kunt hier games online kopen, en in alle waarschijnlijkheid ook demo’s downloaden. Het systeem zal gaan linken met Xbox Live. Naast nieuwe games, zullen er ook honderderen klassiekers beschikbaar zijn, zoals Fable: The Lost Chapters en Grand Theft Auto 3. Iedereen met een Windows Live ID heeft toegang tot deze service.

Check hieronder een screen van Microsoft’s store:

 1.   
  Dude…'s avatar

  als ik er halo 1 en 2 kan dowloaden is het goed πŸ˜†

 2.   
  RoHoutje's avatar

  Ziet er vet uit.

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  dus netzoiets als ps store (ja ik moet het ergens mee vergelijken). Dat is handig, en werkt snel. πŸ™„

 4.   
  MaTriX's avatar

  Zal het zeker in de gaten houden.

 5.   
  Neolite's avatar

  gameshark schreef, "dus netzoiets als ps store (ja ik moet het ergens mee vergelijken). Dat is handig, en werkt snel. πŸ™„ "

  Nee, je kan het meer vergelijken met Steam. Microsoft heeft al een XboxLive store netzoals Sony een PS store heeft. Dit is namelijk voor de computer en niet voor de console’s.

 6.   
  MisterMDW's avatar

  Dat is wel fijn !!! πŸ˜€

 7.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Neolite schreef, "

  ”gameshark” schreef, "dus netzoiets als ps store (ja ik moet het ergens mee vergelijken). Dat is handig, en werkt snel. πŸ™„ "

  Nee, je kan het meer vergelijken met Steam. Microsoft heeft al een XboxLive store netzoals Sony een PS store heeft. Dit is namelijk voor de computer en niet voor de console’s."

  oh op die manier, om met steam te concurreren, hmm steam is een handig systeem maar ik weet niet of er veel potentie is voor een soortgelijk systeem… maarja we zullen zien… πŸ˜‰
  bedankt voor de uitleg πŸ˜›

 8.   
  GameAC's avatar

  Zal nooit echt kunnen concurreren met Steam, hoe hard MS het ook probeert na te doen.

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik ben wel er benieuwd naar screen ziet er wel goed uit.

 10.   
  xDafuzey's avatar

  hmm als je maar niet weer voor xbox360 spellen die in de winkel 10 euro zijn ze daar voor 30 moet kopen zoals bij games on demand ofzoiets 😳

 11.   
  Ariose's avatar

  GameAC schreef, "Zal nooit echt kunnen concurreren met Steam, hoe hard MS het ook probeert na te doen. "

  Niemand kan de toekomst voorspellen. πŸ˜‰

 12.   
  Verwijder Mij!'s avatar

  Leuk πŸ˜›

 13.   
  DeAdSeYe's avatar

  Krijgt steam concurentie erbij, meer discounts. πŸ˜† Maar waar ik van stond te kijken wat veel mensen niet weet. Iedereen houd de game ook voor zich zelf, wat bedoel ik hier mee. Als je een game op steam koopt, kan je alleen met steam gamers spelen, koop je het spel bij MS kan je alleen met gamers spelen wat de game bij MS heeft gekocht. Als voorbeeld noem ik Blacklight Tango Down, en dit is toch een ding waar ik aan zit te twijfelen of al die online store’s wel zoon goed idee is.

  Deze bron kwam namelijk van tweakers, en ik stond er toch wel van te kijken. Maar dit is niet bij iederen game het geval, maar wel een aantal.

 14.   
  GBA43's avatar

  ik hoop dat het iets beters word, want dan vorige gedoe van microsoft live gedoe was echt gewoon kut 😑