James Bond-games verwijderd van Steam en Activision Store

Alle James Bond-games zijn wonderbaarlijk verdwenen van Steam en Activisions’ eigen webwinkel. Ontdekt is dat onder andere 007 Legends, 007: Blood Stone en Quantum of Solace niet meer beschikbaar waren op Steam. Na een vlugge blik bij de Activision webstore ondervond men dat ook daar de titels niet meer te verkrijgen zijn.

In 2006 wist Activision de Bond-licentie te bemachtigen door een deal te sluiten met MGM en EON. Hebben ze de licentie laten vallen na slechte verkoopcijfers van hun 007 serie? Activision heeft nog niet gereageerd op dit voorval.

 1.   
  jamrex007's avatar

  Die titels waren al niet zo goed. hopelijk gaat de 007 serie terug naar EA dan Krijgen we tenminste goeie James Bond games.

 2.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dat hoop ik ook, 007 Legends was vooral erg slecht.

 3.   
  MisterMDW's avatar

  Ik hoop dat hiermee het einde in zicht is van waardeloze bondgames… Quantum en Bloodstone, waren hier en daar nog best gaaf en te doen 🙂 Maar Legends en de Remake van goldeneye vielen mij zwaar tegen.
  Ik hoop dat de licentie terug gaat naar EA en die gewoon een hd remake van nightfire maken 😀

 4.   
  iforczz's avatar

  ”jamrex007″ schreef, "Die titels waren al niet zo goed. hopelijk gaat de 007 serie terug naar EA dan Krijgen we tenminste goeie James Bond games. "

  Ja daar dacht ik ook al aan
  😉

 5.   
  toqeer's avatar

  007 legends was echt een flop te noemen 🙄

 6.   
  kik421's avatar

  Wie koopt er dan ook een van de slechtste games van de laatste tijd nu hopen dat er in de toekomst nog iets redelijk van gemaakt kan worden met wat toch een goeie serie had kunnen zijn 🙄

 7.   
  Tom 2.0's avatar

  Bloodstone was zeer vermakelijk hoor, en ook met Goldeneye heb ik behoorlijk wat lol gehad. Echter snap ik nog steeds niet waarom ze bij 007 Legends juist weer die first-person shooter zijn gaan doen, terwijl ze tijdens Blood Stone met stealth en thirdperson bezig waren.

 8.   
  mmx's avatar

  Die titels waren al niet zo goed. hopelijk gaat de 007 serie terug naar EA dan Krijgen we tenminste goeie James Bond games.

  Hier ben ik het mee eens ..

 9.   
  nunen007's avatar

  Ik vond blood stone wel leuk, maar de rest was echt helemaal niks.

 10.   
  RenevdGijp's avatar

  Toch vreemd, kom dan met een verklaring, maar waarschijnlijk vinden weinig gamers het echt erg!