Paul Verhoeven mogelijk regisseur van sci-fi thriller Eternal

Nadat eerder deze week bekend werd dat Paul Verhoeven een film noir wil gaan maken, duikt nu weer ander nieuws op omtrent de Nederlandse regisseur. Volgens de mensen van Deadline is Verhoeven namelijk een grote kanshebber om de film Eternal te regisseren.

Eternal gaat over een man die denkt dat hij een affaire heeft, maar uiteindelijk leert hij dat de vrouw met wie hij een verhouding heeft eigenlijk een geest is die zijn ziel probeert te stelen. Het script voor de film wordt bewerkt door Richard D’Ovidio, die eerder al een aardig sci-fi script maakte voor de film Thirteen Ghosts. De productie van Eternal zou in de zomer van 2011 van start moeten gaan.

Paul Verhoeven lijkt dus spoedig weer druk aan de slag te kunnen gaan, terwijl hij in de Verenigde Staten nog altijd op genoeg waardering kan rekenen. De Nederlandse film Zwartboek (Black Book) werd heel behoorlijk ontvangen, terwijl Verhoeven ook nog altijd een held is voor liefhebbers van films als RoboCop, Basic Instinct en Total Recall.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren