PES 2011 demo te downloaden voor Xbox 360, PC en niet-abonnees van PlayStation Plus

De demo van Pro Evolution Soccer 2010 is vandaag verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC. De PlayStation 3 versie was twee weken geleden als speelbaar voor mensen die een abonnement hebben op PlayStation Plus.

In de demo kun je spelen als Barcelona, Bayern Munchen, Chivas Guidalajara of Inter samen met een vriend, of tegen een computer als tegenstander.

Pro Evolution Soccer is 8 oktober verkrijgbaar voor de Wii, PS3, Xbox 360, PC en de PS2.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    (Foutje, er staat Pes 2010 er moet 2011 staan ;))
    Ik heb bijde demo’s gespeeld, en vond Fifa ook de vrijste demo, het menu kun je al zien, wat meer opties, als ik het goed heb. Qua gameplay wint FIFA dik bij mij, maar de mensen leek mij weer mooier te zijn in Pes 2011. De bewegingen waren knap mooier in FIFA 2011 samen met de camera ect… In FIFA zie je op het veld dat de schijdsrechter een kaart geeft, en dat zie je weer niet zo bij Pes 2011 🙁
    Dus zoals elk jaar kies ik weer voor FIFA, (als ik hem voor €40,- kan kopen, aangezien ik me nu net nadat mijn Xbox 360 slim heb gekocht al mijn geld heb weggejaagd :oops:)

  2.   
    Jarek's avatar

    Ik kies zowieso dit jaar weer voor PES.

    Die gameplay vind ik nou juist weer beter.
    Lekker van afstand die bal een keer hard op het doel schieten in de wetenschap dat het een wereldgoal kan zijn heb je bij PES wel en bij fifa weet je al zeker dat hij niet zit.

    Een volley nemen ze bij fifa ook niet keihard op schoen , en bij PES is het meestal een kanonskogel.

    Dus ik kies net als vorig jaar voor PES.

  3.   
    GameAC's avatar

    GamerGames™ schreef, "In FIFA zie je op het veld dat de schijdsrechter een kaart geeft, en dat zie je weer niet zo bij Pes 2011 :("

    Dan was mijn PES 2011 demo zeker de super-special-super demo.

    GreyWolf schreef, "Ik kies zowieso dit jaar weer voor PES.
    Die gameplay vind ik nou juist weer beter.
    Lekker van afstand die bal een keer hard op het doel schieten in de wetenschap dat het een wereldgoal kan zijn heb je bij PES wel en bij fifa weet je al zeker dat hij niet zit.
    Een volley nemen ze bij fifa ook niet keihard op schoen , en bij PES is het meestal een kanonskogel.
    Dus ik kies net als vorig jaar voor PES."

    Dat vond ik inderdaad wel goed aan de PES 2011 demo. Je scoort niet zoals bij FIFA constant op dezelfde manier. Maar ze hebben alsnog veel te fixen bij PES.

  4.   
    Pievee's avatar

    Heb ze allebei gespeeld en ik moet zeggen dat ik dit jaar fifa toch beter vind dan pes… Ben niet zo’n fan van die arcade-achtige manier van schieten enzo… Bij Pes kan je bijna met elk schot scoren, wat ik niet echt realistisch vind…

  5.   
    mcm21's avatar

    WTF PIEVEE? Welke spellen speel jij? Speel aub PES op het hoogste niveau en je komt niet eens aan schieten toe. Bij FIFA is het juist zo dat het schieten het spel verpest.

    En @GAMERGAMES – Gameplay beter bij Fifa dan Pes? Bedoel jij dan jou eigen gameplay zeker? Want dat is echt de grootste onzin die ik heb gelezen als je het anders bedoel maar goed.. het is ook een moeilijk spel dat PES dus dan kan je idd beter FIFA spelen.

  6.   
    RoHoutje's avatar

    Niet voor wel-abonnees van Playstation Plus? 😆

  7.   
    GameAC's avatar

    Pievee schreef, "Heb ze allebei gespeeld en ik moet zeggen dat ik dit jaar fifa toch beter vind dan pes… Ben niet zo’n fan van die arcade-achtige manier van schieten enzo… Bij Pes kan je bijna met elk schot scoren, wat ik niet echt realistisch vind… "

    Speelt IEDEREEN een andere versie van de PES demo ofzo? Of speel je gewoon op Beginner.

  8.   
    Pievee's avatar

    Hehe, mijn mening wordt duidelijk niet gewaardeerd… 😛

  9.   
    Pievee's avatar

    Pievee schreef, "Hehe, mijn mening wordt duidelijk niet gewaardeerd… 😛 "

    Edit: Ok, my mistake, heb nog geen moeilijkheidsniveau verandert… 😛

  10.   
    mcm21's avatar

    Danku. Ik denk dat je blij bent als je op pro of topspeler eindelijk een keer kan schieten. Ik vind het sowieso een moeilijk spel geworden. Speel het sinds 98 (iss) en gewoon alle pes versies. Ik was in 06-09 vaak de beste van een hele groep die het al lang speelt. ’10 heb ik bijna niet gespeeld omdat ik deze echt te slecht vond geworden. De demo vind ik echt goed nu maar ik heb vanwege tijdgebrek pas 5 potjes kunnen spelen. En gewoon nog geen gewonnen, heb zelfs op pro geprobeerd en nog kan ik niet winnen. Ik kan slecht tegen mn verlies maar in dit geval vind ik het juist geweldig. Eindelijk weer wat “nieuws”..