StarCraft II al meer dan drie miljoen keer verkocht

In de eerste twee dagen na de launch was StarCraft II al 1.5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Nu, iets meer dan een maand later, zijn dit volgens Blizzard alweer drie miljoen exemplaren geworden. De verkopen van deze langverwachte RTS gaan dus goed en zullen hoogstwaarschijnlijk nog wel even op deze wijze doorgaan.

 1.   
  soulzx3's avatar

  echt vet man, vette game, soms zijn er gewoon 1 miljoen mensen on op een en het zelfde moment :O

 2.   
  Fox's avatar

  wat dacht je, hoe lang we ook niet moesten wachten ><

 3.   
  Syappie's avatar

  hahaha idd, game verdiend t gewoon! K mis alleen wel dat je niet zo makkelijk contact leg binnen de game zelf… dus mensen die me willen toevoegen: Syappie character code; 688

 4.   
  Tadao's avatar

  ik had iets beter verwacht xD

 5.   
  Ramses's avatar

  Cést ikkuh has das game 😀

 6.   
  RoHoutje's avatar

  Ik heb starcraft ook gespeeld.

 7.   
  MaTriX's avatar

  Ik had graag een volledig spel gezien nu kunnen ze het beter StarMelk 2 noemen.

 8.   
  TheDouble's avatar

  ”soulzx3″ schreef, "echt vet man, vette game, soms zijn er gewoon 1 miljoen mensen on op een en het zelfde moment :O"

  lijkt me sterk, dan zou dus 1 op de 3 mensen online moeten zijn. Dit is erg onwaarschijnlijk. (andere tijdzones, zorgen er voor dat ook ‘spits-tijden’ niet overal op het zelfde moment zijn).

 9.   
  Neolite's avatar

  Matrix, waarom dan wel? De campaign duurt langer dan bij menig ander spel en voor zo ver ik weet zijn er tot nu toe nog maar 3(Broodwar apart) spellen uitgebracht die de naam Starcraft dragen. 😉

 10.   
  limsma's avatar

  en terecht want het is een van de vetste games ooit

 11.   
  MaTriX's avatar

  Neolite schreef, "Matrix, waarom dan wel? De campaign duurt langer dan bij menig ander spel en voor zo ver ik weet zijn er tot nu toe nog maar 3(Broodwar apart) spellen uitgebracht die de naam Starcraft dragen. 😉 "

  Wel nadeel vind ik dat ondanks dat het spel een grote campaign heeft dat het toch niet af is, plus als je dadelijk alles bij elkaar optelt wat het totale spel voor de consument gaat kosten vind ik dat wel erg duur.

  Ik hoop dus dat de 2 volgende delen een gunstig prijskaartje zullen hebben maar dat is iets wat ik betwijfel van Activision-Blizzard.

  Ow ik vind het wel een heel erg goed spel :D, verder geen kwaad woord over het spel zelf alleen miste ik de 2 andere rassen.

 12.   
  limsma's avatar

  @matrix ik heb liever 30 missies in een grote campainen plaats van 3 kleintjes