Blizzard-uitverkoop maakt o.a. Starcraft 2 en Diablo 3 goedkoper

Nu Sinterklaas in het land is, wereldwijd de Black Friday-week gaande is en zelfs kerst aan de horizon te zien is, kan je zoals elk jaar weer met korting aan de gang met games van alle formaten. De Steam Exploration Sale is begonnen en de Black Friday Deals van Origin staan te pronken op de voorpagina. Blizzard blijft niet achter en komt zoals elk jaar met de enige uitverkoop die het heeft!

 • World of Warcraft met alle uitbreidingspakketen behalve Warlords of Draenor – 5 euro
 • Diablo 3 – 19,99 euro
 • Diablo 3: Reaper of Souls – 19,99 euro
 • Starcraft 2: Wings of Liberty – 9,99 euro
 • Starcraft 2: Heart of the Swarm
 • Starcraft, Diablo en Warcraft zijn allen vertegenwoordigd in de uitverkoop, met als uitzondering de nieuwste World of Warcraft-uitbreiding, namelijk Warlords of Draenor. Mocht je Blizzards befaamde MMO uit willen proberen, dan is dit het moment. Voor 5 euro krijg je namelijk naast 30 dagen gametijd ook alle uitbreidingen, tot en met Mists of Pandaria. Diablo 3 en de uitbreiding, Reaper of Souls, zijn beide verkrijgbaar voor 19,99 euro. Starcraft 2: Wings of Liberty en Heart of the Swarm kosten 9,99 euro per stuk.

  1.   
   Thijs.'s avatar

   WoW voor 5 euro is niet duur (:

  2.   
   DeAdSeYe's avatar

   Thijs. schreef, "WoW voor 5 euro is niet duur (: "

   Diablo 3: Reaper of Souls – 19,99 euro ook helemaal niet. Ik heb genoten van Diablo 3, maar naar 1x uit te spelen, heb ik het niet meer gespeeld. Je speelt het verhaal weer opnieuw maar dan op een moeilijker manier. De item shop is gelukkig ook eruit gehaald.

   Wat is de replay value van Reaper of Souls. Heb je na 1x spelen ook alles gezien, of zit er nog extra content/variatie in het spel?

   Is dit waar? Het kopen waard voor €20?

  3.   
   Hielke's avatar

   DeAdSeYe schreef, "Wat is de replay value van Reaper of Souls. Heb je na 1x spelen ook alles gezien, of zit er nog extra content/variatie in het spel?
   Is dit waar? Het kopen waard voor €20? "

   Als je Reaper of Souls nog niet hebt kan ik die zeker aanraden! De replay value van RoS is nog vele malen groter dan die van het originele spel, ik speel het nog graag. Hoewel er zeker herhalingen in de ‘missies’ zitten, is het vermakelijk en houd je uren bezig, en de rifts helpen daar erg aan mee.

   Zeker weten de 19,99 euro waard!
   😀

  4.   
   Goldcobra's avatar

   Is Diablo 3 €20 waard denken jullie?

  5.   
   irapi's avatar

   Goldcobra schreef, "Is Diablo 3 €20 waard denken jullie?"

   Als je van moderne ARPG’s houd is er op dit moment geen betere te vinden dan Diablo 3 denk ik. Sfeertje is erg duister, gameplay is geweldig, ik zeg doen. 🙂