Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Star Wars: The Old Republic Star Wars: The Old Republic – Timeline 8

In de Timeline trailer-serie van Star Wars: The Old Republic laat Bioware informatie over de achtergrond van het verhaal van de aankomende MMO los. Dit is het achtste deel waarin ‘The Jedi Civil War’ centraal staat.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    De sith zijn eerst jedi en dan worden ze sith en ze worden allemaal verslagen door hun eerdere leeraar, hier en ook in deel 3.

    is dat yoda?

  2.   
    swfan's avatar

    Erg mooie verhalen, met weer complexe dingen en plotwendingen.

    @hierboven. Volgens mij is dat Yoda niet. Want in deel IV van de films zegt Yoda dat hij bijna 900 jaar is. En dit spel speelt zich meer dan 4000 jaar voor de films af.

    En volgens mij is Raven verslagen door Malak.
    IN deel 1 van KOTOR moet je Malak verslaan en in deel 2 van KOTOR moet je Raven verslaan(denk ik nooit helemaal uitgespeeld). Raven is een leerling van Malak, dus dan zou Raven vermoord worden door Malak.
    Zeker weten doe ik het niet.

    Ik vind de jedi order in sommige concept art wel erg op die van de films lijken. Zo zie je ergens een plaatje van een Yoda ras, een Mace Windu (volgens mij gewoon een bruine man), een Kit Fisto ras en een blanke man wat dan weer kan duiden op Obi-Wan.
    In een andere art zag ik dan weer een soort van olifant(die blauwe) en die zit volgens mij niet in de film. Ik wil Ki-Adi-Mundi-ras zien !!!! 😀