Kinect herkent zelfs gebarentaal

Veel mensen vragen zich af hoe accuraat Kinect eigenlijk is als het gaat om gebaren met de hand. Nou, heel accuraat zou je zeggen nu er een patent is aangevraagd voor Amerikaans gebarentaal dat zal werken met Kinect. Op deze manier zal het voor slecht- en niet-horenden mogelijk zijn om via hun vingergebaren te communiceren.

“Where the user is unable to speak, he may be prevented from joining in the voice chat,” reads the patent. “Even though he would be able to type input, this may be a laborious and slow process to someone fluent in ASL. Under the present system, he could make ASL gestures to convey his thoughts, which would then be transmitted to the other users for auditory display.”

Het patent zorgt er overigens ook voor dat tenen worden herkent. Handig voor het iets minder bekende tenen-gebarentaal, zodat mensen toch nog hun controller kunnen bedienen. Dit laatste was natuurlijk een grapje, maar het geeft wel aan dat Kinect zeer accuraat moet worden. Overigens is het Nederlandse gebarentaal een compleet andere taal als het Amerikaanse gebarentaal, dus voor Nederlandse gebarentaal zal nog een apart systeem moeten komen.

 1.   
  Carmen07's avatar

  Ik zag laatst een filmpje dat je met meer mensen niet te dicht op elkaar mocht staan anders werkte Kinect niet. Leuke feature dus met gebarentaal, maar al die marketingbabbels over accuraat zijn… eerst zien…..

 2.   
  GamerUnknown's avatar

  maar tijdens een game praat je nooit. dus waarom zou je gebaren tijdens een game doen ??????

 3.   
  Ken2BE's avatar

  GamerUnknown schreef, "maar tijdens een game praat je nooit. dus waarom zou je gebaren tijdens een game doen ?????? "

  Dit gaat niet over een game.Dit is gewoon om aan te tonen dat het accuraat is en dat mensen die gebarentaal gebruiken met kinect en dan nog een ander programma iets kunnen doen.

 4.   
  MaTriX's avatar

  GamerUnknown schreef, "maar tijdens een game praat je nooit. dus waarom zou je gebaren tijdens een game doen ?????? "

  Eeeeh er wordt anders veel gepraat tijdens online gamen, alleen tijdens FPS games wordt er volgens mij meer gescholden dan gepraat 😀

 5.   
  SpikeP21's avatar

  handig

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  handig voor sommige

 7.   
  lassieman's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "handig voor sommige"

  voor sommige, heel weinig mensen… 😳

 8.   
  Fox's avatar

  MaTriXX schreef, "

  ”GamerUnknown” schreef, "maar tijdens een game praat je nooit. dus waarom zou je gebaren tijdens een game doen ?????? "

  Eeeeh er wordt anders veel gepraat tijdens online gamen, alleen tijdens FPS games wordt er volgens mij meer gescholden dan gepraat :D"

  dat herken ik XD

 9.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Haha lol:P Tis geinig, maar als ik Kinect wil gebruiken, dan zou hij eerder cod mw 2 moeten ondersteunen 🙂

 10.   
  7lotus94's avatar

  Vind het ergens ook wel weer netjes van Microsoft dat ze die mensen, ook al is het een kleine doelgroep, toch nog er bij proberen te betrekken, want zoveel vermaak van games zullen ze toch niet hebben en games kan je in het leven toch niet missen 😉