Patch notes van World of Warcraft 4.3: Hour of Twilight bekend

Vanmiddag verscheen op onze site al de trailer voor de Hour of Twilight-patch van World of Warcraft en nu hebben we ook de zogenaamde patch notes voor je.

Deze update van Cataclysm gaat vooral om de confrontatie met de enorme draak Deathwing. Om hem te verslaan zul je terug in de tijd moeten reizen naar de War of the Ancients, naar de tijd toen Deathwing (destijds nog genaamd Neltharion the Earth-Wader) en de andere Dragon Aspects werden gecreëerd om Azeroth te beschermen. Voor deze uitdagende taak zul je werken met de legendarische orc Thrail en andere Dragon Aspects als Alextraza en Nozdomu.

Ook nieuw: de Raid Finder-functionaliteit (dit maakt het makkelijker om snel een groep te vormen voor de Dragon Soul-raid), Transmogrification (een nieuwe manier om je wapens aan te passen), Void Storage (een plek waarin je belangrijke items als gekoesterde armor, unieke queestebeloningen en cadeaus van vrienden kunt bewaren), nieuwe dungeons, raids en queesten en twee nieuwe Legendary Daggers. Deze wapens zorgen ervoor dat, als de meter tijdens gevechten volledig gevuld is, er vleugels op de rug van de rogue groeien, waardoor je behendiger wordt.

Tot slot zijn er een aantal aanpassingen aan de klassen en wat algemene tweaks.

De patch notes zijn te vinden op de site van Blizzard, maar op het moment is die helaas offline. Gelukkig heeft de World of Warcraft-Wiki alles duidelijk op een rijtje.

 1.   
  Boxer's avatar

  Dragon-Soul Raid?

  Skyrim much? 😆

 2.   
  huntedjohan's avatar

  lees iig 1 ding die ze 3 jaar eerder hadden moeten doen. storage waar je bijzondere items kun bergen die persoonlijke waarde hebben. dat heb ik heel lang gemist. nu gelukkig al jaartje zonder wat me monsterlijk bevalt 😛

 3.   
  slceel's avatar

  Boxer schreef, "Dragon-Soul Raid?
  Skyrim much? 😆 "

  Dragon-Soul in Skyrim?

  Warcraft much? 😆

 4.   
  Kenneloth's avatar

  Boxer schreef, "Dragon-Soul Raid?
  Skyrim much? 😆 "

  ? Begrijp deze reactie niet echt… Is dit een manier WoW af te kraken?

 5.   
  Superwasbeer's avatar

  Kenneloth schreef, "

  ”Boxer” schreef, "Dragon-Soul Raid?
  Skyrim much? 😆 "

  ? Begrijp deze reactie niet echt… Is dit een manier WoW af te kraken? "

  Lol, nee juist het tegenovergestelde! Nederlands jongen!