Sony kondigt PlayStation Beta event aan in Birmingham

Als je in het Verenigd Koninkrijk woont en de gelegenheid hebt om op 31 juli en 1 augustus naar het Britse Birmingham te komen, mag je jezelf gelukwensen. Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat op die dagen daar een speciaal event georganiseerd zal worden, genaamd PlayStation Beta. Zoals je zelf al kan raden, zullen er een aantal nog uit te komen games speelbaar zijn op dit event.

Titels zoals Killzone 3, Gran Turismo 5, Motorstorm Apocalypse, Dead Nation, Heavy Rain: Move editie en nog veel en veel meer. Er zal daarnaast op dit event nog een toernooi gehouden worden met Motorstorm Apocalypse, waar de winnaar een 3D TV kan winnen. Dus… wie gaat er hier even snel emigreren naar het Verenigd Koninkrijk?

  1.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Haha toevalig ik zit in Birmingham vanwege me studie, jammer dat ik op die dagen juist naar NL ga voor de zomervakantie.

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    Gamer_Unlimited schreef, "Haha toevalig ik zit in Birmingham vanwege me studie, jammer dat ik op die dagen juist naar NL ga voor de zomervakantie."

    zuur ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

    jammer dat het niet in nederland is. ๐Ÿ˜ณ

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    GENERAL_DS schreef, "

    ”Gamer_Unlimited” schreef, "Haha toevalig ik zit in Birmingham vanwege me studie, jammer dat ik op die dagen juist naar NL ga voor de zomervakantie."

    zuur ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›
    jammer dat het niet in nederland is. ๐Ÿ˜ณ "

    idd :p

  4.   
    LittleRemco01's avatar

    Ik ga Meschien naar England Als ik Echt Zin Heb ๐Ÿ˜‰