Enslaved DLC zal een zijverhaal worden

De baas van ontwikkelstudio Ninja Theory, Tameem Antoniades, heeft gezegd dat de DLC die gepland staat voor Enslaved: Odyssey to the West los zal staan van het hoofdverhaal. Dit was volgens Antoniades de bedoeling, zodat de DLC niet aan het hoofdverhaal kon tornen of morrelen.

“It will be a side adventure. We want to be very clear that the story has a beginning, middle and end, so you don’t need to get the DLC to fill in the gaps. It’s a totally separate side story, and totally separate from the main production of the game.”
Antoniades vertelde in mei dat als deze DLC succesvol zou zijn, er meerderen zullen volgen. Er komt ook nog een demo voor Enslaved, die tussen nu en 8 oktober zal moeten verschijnen. Dan komt Enslaved namelijk voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uit.

 1.   
  TotalPicnic's avatar

  GEEN DLC VOOR DAT DE GAME UIT IS!! (excuses voor capslock)

 2.   
  MaTriX's avatar

  Ben meer benieuwd op moment naar de demo 😛

 3.   
  ChrissieOne's avatar

  /agreed met Totalpicnic, dit zou gewoon onderdeel van de game moeten zijn, zo kan je beter de game gelijk 10 euro duurder maken met de DLC, je besteedt dat er uiteindelijk toch aan.. 👿

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  wat een oplichters weer, ik ben dit zo zat, dat ze nu alweer DLC hebben die game is niet eens uit. een zeer slechte zaak, ik hoop echt dat de DLC een faal wordt, hadden ze hem maar gewoon in de game moeten doen.

 5.   
  Xiquzor's avatar

  toch strak dat het hoofdverhaal mooit wordt afgewerkt in het originele spel? stap in de goeie richting voor DLC? 🙂

 6.   
  Sarge's avatar

  Als het toch een zijverhaal is, waarom maken julllie je dan druk dat de game duur gaat zijn? Trek je gewoon niets aan van dat ander verhaaltje 😆