Onslaught vandaag beschikbaar voor 360-spelers van Bad Company 2

Nadat bleek dat de nieuwe downloadable content voor Battlefield: Bad Company 2 vertraging opliep op Xbox LIVE, konden de 360-spelers niks anders doen dan wachten op de nieuwe Onslaught Mode.

Het heeft inmiddels een dag of twee geduurd, maar DICE kondigde vandaag trots aan dat de Onslaught Mode paraat staat op de Xbox LIVE Marketplace. De nieuwe modus is te downloaden voor 800 Microsoft Points.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    De maps zijn leuk, maar er zijn er maar 4 dus het gaat toch best snel vervelen dus dat is jammer, ook wat erg teleurstellend is dat de punten die je verdient in de Onslaught mode met kills enzo enzo Níet meetelt met je totale rang score 🙁

  2.   
    Bello 2185's avatar

    Nja, ik heb de DLC niet gespeeld, maar meestal is tegen de AI makkelijker dan echt online spelen.
    Dus dan zou je makkelijkere punten kunnen halen, wat weer oneerlijk zo zijn voor de mensen die de DLC dan niet hebben, ofzeu… 😛

  3.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Door de vertraging, geven ze geen korting? 🙄

  4.   
    Ariose's avatar

    In Nederland staat het er nog steeds niet op, nu heb ik het wel via een omhoog kunnen downloaden (xbox.nl) en ik kan zeggen dat het echt niet eventjes makkelijk winnen is. Er worden toch een hoeveelheid vijanden op je afgestuurd!

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Ze beginnen nu allemaal met geld te vragen voor DLC’s .. Het hoort bij het spel, het spel heb je gekocht en toch moet je voor die DLC’s dokke…. Net als met COD met die map packs. De stimulus is er nog niet zo lang of er komt een volgende aan 😕 Stel afzetters. Ook daar weer $15 voor vragen (ongeveer €14 volgens mij). De game industrie gaat er zwaar op achter uit .. de volgende cod koop ik niet.. ik ga em lekker downloade .. tering afzetters krijgen mijn geld niet!! Grrr 👿

  6.   
    Lapixx's avatar

    Lex31Killer schreef, "Ze beginnen nu allemaal met geld te vragen voor DLC’s .. Het hoort bij het spel, het spel heb je gekocht en toch moet je voor die DLC’s dokke…. Net als met COD met die map packs. De stimulus is er nog niet zo lang of er komt een volgende aan 😕 Stel afzetters. Ook daar weer $15 voor vragen (ongeveer €14 volgens mij). De game industrie gaat er zwaar op achter uit .. de volgende cod koop ik niet.. ik ga em lekker downloade .. tering afzetters krijgen mijn geld niet!! Grrr 👿 "

    Lol @ 15 USD is ongeveer 14 EUR 😀

    DLC is content die over het algemeen wordt ontwikkeld na de release van het spel. Het is extra content en hoewel het voor het spel gemaakt is, kun je niet zeggen dat de DLC “bij het spel hoort”.

    De gameindustrie gaat overigens sterk vooruit, mede door het meer uitgeven van DLC. Uitgevers lijken te begrijpen dat er meer uit een game is te halen door na de release nog steeds actief het spel te ondersteunen. Dat is/wordt ook voordelig voor de consument.

    Overigens ben je niet verplicht DLC te kopen. Een game downloaden omdat je DLC te duur vind is gewoon kortzichtig en een wel erg zwak excuus om games te kopen zonder te betalen.