Meer dan 200 duizend regels dialoog in Deus Ex: Human Revolution

David Anfossi, producer van de sci-fi actiegame Deus Ex: Human Revolution, heeft laten weten dat we nogal wat dialogen kunnen verwachten in de game. Eidos Montreal verwacht het script eind juli helemaal klaar te hebben en dan heeft men meer dan 200.000 regels tekst om aan de game toe te voegen.

Eidos liet verder weten dat men zeker van plan is om met Human Revolution de serie eer aan te doen, door intelligente verhaallijnen, afwisselende gameplay en brute actie te combineren. De game speelt zich af voor de vorige twee Deus Ex-titels, waarbij we het verhaal beleven door de ogen van Adam Jensen, een beveiliger die ongewenst voorzien wordt van mechanische upgrades.

Binnenkort lees je in onze E3-preview van Deus Ex: Human Revolution waarom dit wel eens de grootste verrassing van de E3 2010 is.

  1.   
    limsma's avatar

    kan echt niet wachten op deze game heb de vorige helemaal kapot gespeeld

  2.   
    Verluci's avatar

    dat worden veel cutscenes ๐Ÿ˜ณ

  3.   
    Niekolaas's avatar

    ”coen254″ schreef, "dat worden veel cutscenes ๐Ÿ˜ณ "

    was precies wat ik ook dacht, ben ik alleen nie echt fan van! ๐Ÿ™„

  4.   
    ChielB's avatar

    Niet alleen cut-scenes, want er is ook volop dialoog mogelijk met NPC`s als je dat wilt natuurlijk. Al die keuze-opties qua onderlinge gesprekken tellen natuurlijk ook mee voor al die 200.000 regels.

  5.   
    JonsoN's avatar

    Ik vind cutscenes juist leuk, zo kom je beter in het verhaal.

  6.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Dit spel gaat geweldig worden. Kijk er erg naar uit!

  7.   
    NoFearz's avatar

    Ik heb deel 1 kapot gespeeld en nog steeds niet uitgespeeld. Het spel is heel lang en daar hebben mensen over geklaagd ๐Ÿ˜› Maar er zijn zoveel keuzes en manieren om iets te doen, het was volgens mij de eerste spel die dit systeem goed gebruikt had. Ik heb nog geen deel 2 gespeeld, die ga ik binnenkort nog wel eens proberen. Deel 3 lijkt me nu ook al leuk, maar dat kan nog wel een tijd duren voordat die uitkomt.