Chinese blogger geeft informatie over 3DS

Een Chinese blogger zegt dat hij een development kit van de 3DS in handen heeft gehad en laat op zijn blog weten hoe het nieuwe apparaat er uit gaat zien. Allereerst zegt hij dat de 3DS, net zoals zijn voorganger, twee schermen zal hebben. Het onderste scherm moet het formaat van de oude DS hebben, terwijl het bovenste scherm een groter formaat en 3D-mogelijkheden zal hebben.

De handheld zal volgens de blogger verder in staat zijn om graphics van Wii kwaliteit op het scherm te toveren en moet een tilt sensor bevatten. Net zoals de DSi zal de 3DS ook een camera bevatten, maar het zou hier wel om een 3D-camera gaan en last but not least moet de nieuwe handheld daarnaast nog eens een soort mediaplayer gaan bevatten.

De blogger heeft met zijn tekentalent een sketch van de 3DS gemaakt en Kotaku heeft deze in Photoshop naar een fraaie handheld vertaald. Beide plaatjes zijn hieronder te vinden, maar hou er wel rekening mee dat dit nog allemaal geruchten zijn.

  1.   
    klacko's avatar

    ik vind hem eerlijk gezegd nie zo mooi.. en beschadig je zo het bovenste beeldscherm nie als je hem dicht doet?

  2.   
    Chikin's avatar

    klacko schreef, "ik vind hem eerlijk gezegd nie zo mooi.. en beschadig je zo het bovenste beeldscherm nie als je hem dicht doet?"

    Tja het is nog een gerucht. + hij heeft zelf gephotoshopt.

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Kotaku heeft het gefotoshopt om te laten zien hoe het eruit ziet.
    En, niet te vergeten dat het nog allemaal een Demo model zou zijn (Béta), dus dat je, je beeldscherm beschadigt komt wel goed hoor.

  4.   
    Verbeemen's avatar

    Coolchikin schreef, "

    ”klacko” schreef, "ik vind hem eerlijk gezegd nie zo mooi.. en beschadig je zo het bovenste beeldscherm nie als je hem dicht doet?"

    Tja het is nog een gerucht. + hij heeft zelf gephotoshopt."

    photoshop?
    denk meer aan autodesk inventor 🙂 vlug in 3D tekenen
    btw
    scherm werd niet beschadigt door die kleine rubbere dingen aan de zijkant 🙂

  5.   
    nurie's avatar

    denk niet dat hij er zo uit gaat zien, in eedere beschrijvingen van nintendo stond nog dat de schermen geheel uitgeklapt bijna naaldloos in elkaar overgingen.

    Tevens kan de DS lite (zelfde design) niet geheel open klappen, wat waarschijnlijk de 3D functies benadeeld, of dit nou via camera gebeurd of gewoon twee verschillende gerenderde plaatjes zijn.

  6.   
    limsma's avatar

    hopen dat dat 3d goed werkt want dat lijkt mij echt super cool

  7.   
    Magana's avatar

    Ik vind hem niet zo mooi maar ik denk dat het dan ook meer om de functionaliteit zal gaan!