Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 krijgt co-op campaign, bijtanken in de lucht en meer

Ubisoft heeft laten weten dat Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 alle aspecten van luchtgevechten zal bevatten. Dit betekent dat je straks ook bezig zult zijn met opstijgen en landen, verkenningsvluchten met UAV’s, het bijtanken van je vliegtuig in de lucht, dogfight-missies en zelfs het afschieten van lasergeleide bommen op doelwitten.

De game gebruikt satellietbeelden om realistische locaties weer te geven, waaronder Moskou, de Poolcirkel en de Perzische Golf. Daarnaast kan je de hele campaign met vier spelers in co-op spelen, terwijl de multiplayer met maximaal acht spelers gespeeld wordt.

Ten slotte werd er nog even gehint dat H.A.W.X. 2 verbonden zal worden aan enkele andere Tom Clancy-games. Details bleven achterwege, maar verwacht iets in de richting van het ondersteunen van Ghosts uit de Ghost Recon-serie. Zoals gebruikelijk zal de E3 wellicht uitkomst bieden…

  1.   
    Hitman047's avatar

    Opstijgen en landen is iets wat ik echt miste in het 1e deel.
    Hopelijk fiksen ze ook het feit dat je 120 raketten mee kon nemen… ๐Ÿ˜•

  2.   
    UberProSure's avatar

    Ja maar kijk, als je het super realistisch maakt dan kun je hoogstens 4/6 raketten ofzo meenemen en dat betekent maximaal objects in een missie? Dus dan is een missie van korte duur. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    rubenat's avatar

    UberProSure schreef, "Ja maar kijk, als je het super realistisch maakt dan kun je hoogstens 4/6 raketten ofzo meenemen en dat betekent maximaal objects in een missie? Dus dan is een missie van korte duur. ๐Ÿ˜‰ "

    of je moet gewoon weer terugvliegen voor wapens

  4.   
    Hitman047's avatar

    UberProSure schreef, "Ja maar kijk, als je het super realistisch maakt dan kun je hoogstens 4/6 raketten ofzo meenemen en dat betekent maximaal objects in een missie? Dus dan is een missie van korte duur. ๐Ÿ˜‰ "

    Max. in het echt, is volgens mij zo’n 12/16 (ligt aan t type vliegtuig), daar kun je al best veel mee. En in MP zou je bijv. eerst moeten landen om te re-fuelen/re-armen?

    Ik begrijp jou punt ook, maar 120 was wel erg veel.

    Overigens, voor iedereen die al wat langer gamed en zich F19 nog kan herinneren: Dat was dus een realistische combat-flightsim. Max. 16 raketten meenemen en toch nog 1 a 1,5 uur met een missie bezig zijn… het kan dus wel ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Jarek's avatar

    Hopen dat ie wel beter word idd.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik ga hem niet halen m,aar een CO-Op mode in z’n spel is wel vet

  7.   
    GraveDevil's avatar

    Nais, nais, dat wordt een kopertje ๐Ÿ™‚ Hopen dat ze weer zo’n pack doen dat je een joystick erbij krijgt, anders moet ik die nog eens apart aanschaffen ๐Ÿ™

  8.   
    Houserz's avatar

    Ik hoop echt dat ze er zon knuppel bijkrijgt dat zou echt tof zijn ๐Ÿ™‚

  9.   
    toeter83's avatar

    Waarom nou weer moscow en rusland,ik zou liever het witte huis een x bombaderen of washington daar zitten de echte schurken maar niemand die het ziet.

  10.   
    blackhawk1's avatar

    ik vond 1 al super goed, dus deel 2 kan niet snel genoeg komen ๐Ÿ˜€

  11.   
    Cirdan's avatar

    ”toeter83″ schreef, "Waarom nou weer moscow en rusland,ik zou liever het witte huis een x bombaderen of washington daar zitten de echte schurken maar niemand die het ziet. "

    :’)

    Kijken wat de previews zeggen, anders is het een overwegen waard ๐Ÿ™‚

  12.   
    Sarge's avatar

    Bijtanken in de lucht is wel een origineel aspect denk ik ๐Ÿ˜€ Denk dat deze sowieso beter word als de vorige ๐Ÿ˜›

  13.   
    wa@'s avatar

    Ik durfde deel 1 nooit te komen omdat ik niet van flight spellen houdt normaal gesproken alhoewel ik tot heden alleen Ace combat speelde maar begreep er weing van.

  14.   
    Masuromox's avatar

    ik hoop dat ze net zoals in il-2 sturmovik doen, Je kan kieze voor sim(6 rakketen en limiet aan kogels gwoon wapen ofzo, egt benzine tanken enshit) en gwoon arcade neerschieten, iets wat ik vooral leuk vond in deel 1

  15.   
    Magana's avatar

    Gisteren de mooie screenshots, vandaag dit nieuws… ’t kan niet meer stuk met H.A.W.X. 2 als je ’t mij vraagt!!

  16.   
    Spam-Fischer's avatar

    Magana schreef, "Gisteren de mooie screenshots, vandaag dit nieuws… ’t kan niet meer stuk met H.A.W.X. 2 als je ’t mij vraagt!!"

    nou hawx 1 was eerst ook een legende…. toen die uitkwam bleek hij nogal slecht te zijn

    ik speel dan liever met mijn speelgoedstraaljagers ๐Ÿ™‚