Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Super Mario Galaxy 2 Gameplay Trailer

Nintendo mag ons vandaag weer eens verblijden met wat nieuwe beelden van het aanstormende Super Mario Galaxy 2. Zo te zien mogen we weer genieten van hemelse muziek en ouderwets vertrouwde gameplay.

 1.   
  Zaraki's avatar

  Leuk dat er een aantal levels bij zitten waarvan je van de zijkant kijkt ^^

 2.   
  Darkknight's avatar

  dit word weer een toppertje net als zijn voorganger

 3.   
  MaTriX's avatar

  FF een vraagje, ik twijfel al enige tijd om een Wii te kopen naast me X360 en PS3 maar mij vraag is als volgt kan je dit spel spelen ook met een normale controller of wordt je verplicht die nunchunk en dat andere ding te gebruiken ?

  Ik game liever met een gamepad namelijk en ik weet dat je die gamepad ook los kan kopen en wil dus graag weten of die gamepad met de nieuwste Wii games werkt en dat je niet verplicht wordt om die je weet wel te gebruiken.

 4.   
  Jonah's avatar

  ”matrix50″ schreef, "FF een vraagje, ik twijfel al enige tijd om een Wii te kopen naast me X360 en PS3 maar mij vraag is als volgt kan je dit spel spelen ook met een normale controller of wordt je verplicht die nunchunk en dat andere ding te gebruiken ?

  Ik game liever met een gamepad namelijk en ik weet dat je die gamepad ook los kan kopen en wil dus graag weten of die gamepad met de nieuwste Wii games werkt en dat je niet verplicht wordt om die je weet wel te gebruiken."

  SMG2 is een game die de nadruk legt op het gebruik van motion controls en meest waarschijnlijk dus alleen te spelen is met de nunchuck en WiiMote. Je moet bijvoorbeeld sterretjes verzamelen met je cursor en spinnen door je WiiMote te bewegen, om maar voorbeelden te noemen.

 5.   
  GutZilla's avatar

  Daag…vette Super Mario World soundtracks! maar verder niet zo veel verschil…alleen dat van Yoshi…

 6.   
  MaTriX's avatar

  @Jonah

  Bedankt voor de uitleg, dan maar geen Wii gezien ik geen voorstander ben van dat motion gedoe en de nadruk zal alleen niet met name alleen dit spel zijn er zullen er dus meer zijn die gebruik van dat motion maken.

 7.   
  Magana's avatar

  Ziet er minstens zo goed uit als Mario Galaxy (1), het is ook vet dat ze Yoshi toegevoegd hebben aan de game! 🙂

 8.   
  Hoepkoen's avatar

  IK HEB HIER ZO VEEL ZIN IN!

 9.   
  Mongsje's avatar

  ziet er idd leuk uit. ik ben nu bezig met de eerste, en deze is heel fun, maar de 2e wordt nog beter 🙂

 10.   
  Defensie's avatar

  kan niet wachten kan niet wachten!!